Novice


Arhiv: Konferenca slovenskih izvoznikov

Časnik Finance vljudno vabi na Konferenco slovenskih izvoznikov, ki bo 1. julija 2014 na Fužinskem gradu v Ljubljani med 15.00 in 19.30.

Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: NIGERIJA

NIGERIJA – poslovna kultura in pogajanja GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana C torek, 1. julij 2014, ob 9.30

Arhiv: V okviru projekta S_LIFE v podjetja BMW, Porsche in Daimler

Ljubljana, 17. junij 2014 – Projekt S_LIFE se nadaljuje in po uspešnem 2. študijskem obisku v Belgiji in na Nizozemskem bodo udeleženci 3. študijskega obiska obiskali podjetja BMW, Porsche in Daimler. Obisk bo potekal 9. in 10. julija 2014 na Bavarskem in v regiji Baden Württemberg, pred tem (7. in 8. julija) pa bo v BMW Welt v Münchnu potekal dvodnevni forum “Car of the future”.

Arhiv: Brazilija – veliko poslovnih priložnosti, a tudi korupcije

Ljubljana, 18. junij 2014 – V dneh, ko so vse oči uprte v svetovno nogometno prvenstvo v Braziliji, je bilo na Poslovnem zajtrku na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) govora o poslovnih priložnostih na brazilskem trgu in izkušnjah slovenskih podjetij, ki tam že poslujejo.

Arhiv: Kako uspešno poslovati v Rusiji

Nizu poslovnih priročnikov na temo kako uspešno poslovati na tujih trgih, se je pridružila še publikacija o poslovanju v Rusiji.

Arhiv: Turčija – ustanavljanje in vodenje podjetja

Poslovni zajtrk na temo Turčije v začetku tedna je bil namenjen predstavnikom slovenskih podjetij, ki že imajo izkušnje s poslovanjem v Turčiji in razmišljajo o prehodu v višjo stopnjo internacionalizacije – odpiranju lastne poslovne enote v Turčiji.

Arhiv: Slovenska podjetja vabljena na INDIASOFT 2015

Indijski svet za promocijo izvoza elektronike in računalniške programske opreme - ESC prireja letno srečanje indijske IT industrije v okviru INDIASOFT 2015, ki bo 12. in 13. februarja 2015 v New Delhiju.

Arhiv: Pogovori z veleposlanico in ekonomskim svetovalcem v EGIPTU

Individualni pogovori s podjetji se bodo odvijali v četrtek, 3. julija 2014, med 08.30 in 13.00,v Ljubljani,na GZS,Dimičeva 13, sejna soba I/1. nadstropje.

Arhiv: Jutranja kava z gostom na GZS: TANZANIJA

Katere so poslovne priložnosti in kakšne so značilnosti poslovanja s Tanzanijo, bomo govorili na tokratni jutranji kavi z gostom Mirkom Vaupotičem, ki že vrsto let z družino živi in dela v Dar es Salaamu. Je dober poznavalec tanzanijskega trga in je slovenskim podjetjem pripravljen pomagati pri iskanju potencialnih partnerjev na tem trgu. Srečanje, ki bo v četrtek, 3. julija 2014, ob 9.00 na GZS (Poslovna oaza, 7. nadstropje), je namenjeno članom Gospodarske zbornice Slovenije.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.