Novice


Arhiv: Veleposlaništvo RS v Teheranu o gospodarskih trendih v Iranu

V letu 2017 je iransko gospodarstvo nadaljevalo s trendi razvoja, ki so bili večinoma posledica opustitve mednarodnih sankcij leta 2016. Iranski ekonomisti sicer menijo, da je JCPOA omogočil le rahlo povečanje optimizma na trgu, ki se je kmalu umirilo, saj se je iranski kapitalski trg bolj povečal z državno pomočjo kot s tujimi naložbami. Poudarjajo, da so bile znižane obrestne mere in rast svetovnih cen primarnih surovin glavne gonilne sile rasti v letu 2017.

Arhiv: Francosko – slovenska konferenca o krepitvi blagovne menjave in obojestranskih investicij

Ljubljana, 16. januarja 2018 –Francija, s katero vrsto let sodelujemo predvsem na področju avtomobilske industrije, slovenskim podjetjem nudi tudi številne druge poslovne priložnosti, so se strinjali udeleženci današnje konference. Konferenco so organizirali Veleposlaništvo Republike Francije v Sloveniji, Gospodarska zbornica Slovenije, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo R Slovenije, Business France in Javna agencija SPIRIT Slovenija.

Arhiv: VABILO - obisk Slovenskega poslovnega središča v Zagrebu

V času evropskega prvenstva v rokometu, ki bo potekalo od 12. - 28. januarja 2018 na Hrvaškem je Rokometna zveza Slovenije (RZS) vzpostavila »Slovensko poslovno središče« v hotelu Westin, Zagreb. Slovensko poslovno središče je predstavitveni paviljon naše države in prostor za poslovna, politična, kulturna, družabna, medijska in športna srečevanja. V programu Slovenskega poslovnega središča aktivno sodeluje tudi GZS (https://www.slovensko-sredisce.com/).

Arhiv: EXPEDIRE: Formula za 100 % uspeh na LinkedInu

LinkedIn velja za zelo kredibilen portal v primerjavi z drugimi družabnimi omrežji.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.