Novice


Arhiv: Po posle v Indijo

New Delhi, 28. marec 2014 - Za člane gospodarske delegacije je Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju z Evropskim poslovnim in tehnološkim centrom v Indiji (EBTC) 26. marca 2014 v New Delhiju pripravila izbrana poslovna srečanja. Ta so po zagotovilih slovenskih sogovornikov dobra osnova za sklepanje poslov bodisi za neposredni izvoz tehnološko zahtevnih izdelkov v Indijo ali pa prenos tehnologij v indijska podjetja.

Arhiv: Slovensko češki gospodarski forum

Tretjega in četrtega aprila bo Slovenijo obiskal češki predsednik Miloš Zeman v spremstvu večje gospodarske delegacije. Ob tej priložnosti bomo v četrtek, 3. aprila 2014, na Gospodarski zbornici Slovenije pripravili Slovensko češki gospodarski forum in individualne pogovore med podjetji.

Arhiv: Ustanovitev Slovensko - italijanskega poslovnega sveta

Na osnovi izraženega interesa slovenskih poslovnežev za oblikovanje društva »Slovensko- italijanski poslovni svet« zainteresirano poslovno javnost obveščamo, da bo ustanovni zbor društva v sredo, 2. aprila 2014, od 10.00 do 12.00 na GZS, Dimičeva 13 v Ljubljani.

Arhiv: Uspešno srečanje z italijanskimi agenti

Poslovnega dogodka z imenom Forum agenti Mediterraneo se je 14. in 15. marca udeležilo šest slovenskih podjetij.

Arhiv: Odpovedano: B2B pogovori med slovenskimi in italijanskimi podjetji

Združenje trgovcev in MSP iz Gorice - Confcommercio Gorizia in Slovensko deželno gospodarsko združenje (SDGZ - URES) v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT Slovenija, Gospodarsko zbornico Slovenije in Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije organiziramo individualne poslovne pogovore med slovenskimi in italijanskimi podjetji. Ti bodo v ponedeljek, 7. aprila 2014, na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana, v dvoranah E in F, ob 10.30.

Arhiv: Srečanje z generalnim direktorjem UNIDA

Slovenijo bo 8. in 9. aprila obiskal generalni direktor UNIDA (Organizacija Združenih narodov za industrijski razvoj) Li Yong.

Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: BELGIJA

Poslovni zajtrk: BELGIJA, GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, Poslovna oaza (7. nad.), sreda, 7. maj 2014, ob 9.30

Arhiv: Konferenca MSP za mala in srednja podjetja

Podjetniško trgovska zbornica (PTZ), ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije, bo 9. aprila 2014 ob 11. uri na GZS organizirala 1. SME konferenco.

Arhiv: Dr. Ian Sutherland o strateškem vodenju

MBA FOR A DAY SLOVENIJA Predavanje dr Iana Sutherlanda: Strateško vodenje: načrtovanje strateških scenarijev scenarijev in konkurenčnih prednosti Datum: torek, 8. april 2014 Lokacija: Gospodarska zbornica Slovenije, dvorana A, 1. nadstropje (Dimičeva ulica 13, 1504 Ljubljana)

Arhiv: Seminar Ali ste pripravljeni na Kitajsko?

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z EU SME Centrom v Pekingu vabimo slovenska podjetja na seminar »Ali ste pripravljeni na Kitajsko? Priložnosti in izzivi za slovenska SME podjetja na kitajskem trgu« ter one-to-one (individualne) konzultacije z go. Ludmilo Hyklovo, strokovnjakinjo pri EU SME Centru.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.