Novice


Arhiv: Opravljanje storitev v Švici

V sredo, 25. novembra 2015 so podjetja imela priložnost poslušati seminar na temo Opravljanje storitev v Švici v organizaciji GZS, na katerem je bila osrednja predavateljica je bila ga. Stephanie Anliker iz švicarskega ministrstva za gospodarska vprašanja, oddelka za Nadzor trga dela. V četrtek, 26. novembra 2015 je bila ta vsebina predstavljena še na Štajerski gospodarski zbornici.

Arhiv: 9. mednarodni sejem gospodarstva Mostar

Od 12. do 16. aprila 2016 bo v Mostarju potekal 19. mednarodni sejem gospodarstva Mostar. Gre za mednarodni sejem s poudarkom na regionalnem gospodarskem sodelovanju.

Arhiv: Slovenska poslovna delegacija v Turčiji

Ljubljana, 19. novembra 2015 - 20-članska poslovna delegacija v organizaciji Turško-slovenskega poslovnega sveta pri Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) je zaključila obisk v Turčiji. Po uspešno izvedeni poslovni konferenci v organizaciji Istanbulske industrijske zbornice s poudarkom na bilateralnih medsebojnih srečanjih je del delegacije nadaljeval obisk z individualnimi programi.

Arhiv: Transportno-logistična delegacija v Ho Chi Minh ter Jakarto

Gospodarska zbornica Slovenije je, s ciljem celovite promocije najkrajše transportne poti do Centralne in Jugo-vzhodne Evrope skozi Luko Koper ter ponudbo konkurenčnih in visokokakovostnih transportno logističnih storitev, v okviru programa za krepitev internacionalizacije slovenskega gospodarstva Go International Slovenia, med 7. in 15. novembrom 2015, organizirala obisk sedemnajst članske transportno logistične delegacije v Ho Chi Minh ter Jakarto.

Arhiv: Rusija je in bo strateški partner slovenskega gospodarstva

Ljubljana, 17. november 2015 - Na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) je Slovensko-ruski poslovni svet z namenom izmenjave znanja in izkušenj pri soočanju z aktualnimi spremembami v ruskem poslovnem okolju danes organiziral seminar o novih pogojih poslovanja z Rusijo. Skoraj 60 udeležencev je potrdilo dejstvo, da je ruski trg še vedno zanimiv in ključen za slovenska podjetja.

Arhiv: Bližnji trgi še vedno ključni za slovenska podjetja

Ljubljana, 4. november - V sredo, 4. novembra 2015, je potekalo že tretje Sredino mreženje na GZS, ki je tudi tokrat privabilo več kot 60 slovenskih in tujih udeležencev.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.