Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija na Madžarsko

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Budimpešti in Zbornico za trgovino in industrijo Županije Hajdu – Bihar organizira poslovno delegacijo v Debrecen od 21. do 22. maja 2015. V okviru dvodnevne delegacije bo za udeležence organiziran poslovni forum s poudarkom na B2B sestankih in obisk tehnološkega parka.

Arhiv: O opravljanju storitev na Hrvaškem

Ljubljana, 30. marec 2015 – na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) so domači in tuji predstavniki institucij spregovorili o čezmejnem opravljanju storitev na Hrvaškem. Da gre za zanimivo, predvsem pa zahtevno tematiko, se je pokazalo tudi na zaključni razpravi, kjer so predstavniki podjetij govorce zasuli s kopico konkretnih vprašanj.

Arhiv: B2B srečanja z avstrijskimi trgovskimi agenti

Arhiv: Slovenska podjetja odpirajo svoja predstavništva v Mehiki

Ljubljana, 24. marca 2015 – Na današnjem seminarju o poslovnih priložnostih v Mehiki so se udeleženci seznanili z možnostmi, ki jih ponuja mehiški trg oziroma institucije, ki jim pri vstopu lahko pomagajo. Dogodek je potekal v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) in Javne agencije SPIRIT ter v sodelovanju z Veleposlaništvom in konzulatom Združenih mehiških držav in Mehiško trgovinsko in investicijsko agencijo Promexico iz Frankfurta.

Arhiv: EXPO MILANO 2015

Arhiv: Slovenci uspešno zaključili obisk v Neaplju

Arhiv: MBA for a Day

Poslovna šola IEDC Bled v partnerstvu z Gospodarsko zbornico Slovenije 26. marca 2015 organizira brezplačno predavanje, ki ga bo vodil vrhunski predavatelj prof. Joe Pons z naslovom Razvoj menedžerskih sposobnosti: Trženje inovativnih izdelkov. Število mest je omejeno.

Arhiv: JVE - Ustvarjanje regionalnih partnerstev

Arhiv: JVE - Ustvarjanje regionalnih partnerstev

Bled, 12. marca 2015 – Domači in tuji govorci so na današnji mednarodni konferenci spregovorili o priložnostih in izzivih čezmejnega sodelovanja, upoštevanju medkulturnih specifik pri poslovanj ter gospodarskih in političnih pogledih na prihodnost JVE, svoje poglede in izkušnje z aktivnostmi v okviru projekta SI-K Exportcoop SEE pa so predstavile tudi nekatere kooperacijske skupine iz Slovenije in avstrijske Koroške.

Avstrija - pasti in novosti pri čezmejnem opravljanju storitev

Prenesite si PPT prezentacije "Avstrija - pasti in novosti pri čezmejnem opravljanju storitev".

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.