Novice


Arhiv: Konferenca Unitarni patent

Arhiv: Srečanje s predstavniki evropskih združenj trgovskih agentov

Slovenska podjetja, ki želijo izvažati svoje izdelke ali storitve in iščejo zastopnike na tujih trgih, vabimo, da se udeležijo individualnih srečanj s predstavniki petnajstih evropskih združenj trgovskih agentov, ki bodo na GZS 13. junija 2014 od 15.30 dalje v dvoranah B in C v 1. nadstropju, na Dimičevi ulici 13 v Ljubljani. Udeležba na dogodku je brezplačna.

Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: TURČIJA

TURČIJA – ustanavljanje in vodenje podjetja torek, 17. junija 2014 ob 10. uri Poslovna oaza, VII. nadstropje GZS, Dimičeva 13, Ljubljana Tokratni poslovni zajtrk je namenjen posredovanju informacij, napotkov in izkušenj na temo ustanavljanja in (administrativnega) vodenja podjetij v Turčiji.

Arhiv: Srečanje s poslovneži iz Kayserija (Turčija)

V juniju bo v organizaciji in sodelovanju s Harunom Hasyüncüjem, častnim konzulom Slovenije v Kayseriju (TR), Generalnim konzulatom RS v Istanbulu in Agencijo SPIRIT Slovenijo obiskala delegacija poslovnežev iz območja Kayseri.

Arhiv: Poslovni zajtrk Vietnam

Ljubljana, 7. maj 2014 – Gospodarstveniki so se na današnjem Poslovnem zajtrku na Gospodarski zbornici Slovenije seznanili s poslovnimi priložnostmi za izvoz v Vietnamu.

Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: BRAZILIJA

BRAZILIJA, GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, Poslovna oaza (7. nad.) sreda, 18. junij 2014, ob 10.00 Kakšne priložnosti in ovire lahko pričakujejo slovenski izvozniki ter kako nekaterim že uspeva posel, vam bodo razkrili naši gostje.

Arhiv: Napotitev delavcev

Države članice Evropske unije so danes dokončno potrdile nove ukrepe za boljše izvrševanje pravil EU o napotitvi delavcev.

Arhiv: Lažja izterjava čezmejnih dolgov

Ministri držav članic EU so danes potrdili nova pravila EU, ki bodo podjetjem omogočala lažjo izterjavo čezmejnih terjatev.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.