Novice


Arhiv: Jutranja kava z gostom na GZS – INDIJA

O poslovanju tujih podjetij v Indiji in potencialnih poslovnih priložnostih za slovensko gospodarstvo v Gujaratu, bo tekla beseda na Jutranji kavi na GZS z gostom, Dr. P. G. K. Murthy-jem, dekanom Faculty of Management, Gujarat Technological University, in profesorjem in direktorjem na Parul Institute of Management and Research, Baroda. Srečanje, ki bo v torek, 3. junija 2014, od 9.00 do 10.00 v dvorani B / I. nadstropje, je namenjeno članom Gospodarske zbornice Slovenije.

Arhiv: Konferenca Nabava na azijskih trgih

Nabava na azijskih trgih bo osrednja tema 13. Nabavne konfrence, ki bo potekala 15. in 16. maja 2014 v Portorožu in podrobjeje osvetlila nabavne trge Kitajske, Indije in Turčije. Več o konferenci na spletni povezavi: http://www.planetgv.si/index.php?page=event&eid=3530.

Arhiv: Posebnosti poslovanja s Švico

Gospodarska zbornica Slovenije in Pomurska gospodarska zbornica v sodelovanju z Veleposlaništvom Švice organizirajo seminarja na temo poslovanja s Švico.

Arhiv: Poslovna delegacija v Mostar

Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: VIETNAM

Poslovni zajtrk: VIETNAM, GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, Poslovna oaza (7. nad.), torek, 13. maj 2014, ob 9.00

Arhiv: Indijska sektorska omizja na GZS: IT

Vljudno vabljeni na srečanje »Indijska sektorska omizja na GZS: INFORMACIJSKA TEHNOLOGIJA«, ki bo v sredo, 23. aprila 2014, od 15.30 do 17.00 v Ljubljani, na GZS, Dimičeva 13, dvorana B.

Arhiv: Slovenci in Čehi o krepitvi sodelovanja

Ljubljana, 3. april 2014 – Preko 100 slovenskih in 50 čeških gospodarstvenikov se je danes udeležilo Slovensko - češkega poslovnega foruma, na katerem sta goste nagovorila tudi predsednika obeh držav, Borut Pahor in Miloš Zeman. Dogodek, v okviru katerega so potekali tudi bilateralni poslovni pogovori med češkimi in slovenskimi podjetji, je organizirala Gospodarska zbornica Slovenije (GZS).

Arhiv: Ustanovitev Slovensko - italijanskega poslovnega sveta

Na Gospodarski zbornici Slovenije je 2. aprila 2014 potekal ustanovni zbor društva Slovensko-italijanski poslovni svet (SIPS), ki se ga je udeležilo preko 50 predstavnikov slovenskih podjetij.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.