Novice


Arhiv: Poljska – dežela priložnosti za slovenska podjetja

Ljubljana, 18. decembra 2014 – Na včerajšnjem seminarju o Poljski se je več kot 100 udeležencev seznanilo s potencialom in priložnostmi, ki jih ponuja ta 39 milijonski trg ter z dobrimi praksami, ki bi jih bilo možno prenesti tudi v slovensko poslovno okolje. Nekatera slovenska podjetja so prikazala svoje izkušnje s poljskim trgom. Dogodek je potekal v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) in Gospodarske zbornice iz Krakova v okviru projekta Enterprise Europe Network (EEN).

Arhiv: Tatarstan zanimiv za slovenske gospodarstvenike

Ljubljana, 16. decembra 2014 - Ob obisku poslovne delegacije iz ruskega Tatarstana je potekala slovensko-tatarstanska poslovna konferenca, na kateri sta prek 120 udeležencev nagovorila Nikolaj Nikiforov ter Rustam Minnihanov.Dogodek je potekal v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) in Veleposlaništva Ruske federacije v Sloveniji.

Arhiv: Indijske menedžerke: dvigniti prepoznavnost Slovenije v Indiji

Ljubljana, 12. decembra 2014 – Na današnji poslovni okrogli mizi indijskih menedžerk in slovenskih izvoznikov v Indijo so udeleženci razpravljali o priložnostih za krepitev in nadgradnjo poslovnega sodelovanja med državama. Dogodek je organizirala Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju z Ekonomsko fakulteto UL.

Arhiv: Pogovori z ekonomskim svetovalcem v Braziliji

Z željo po krepitvi gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Brazilijo želimo od zainteresiranih slovenskih podjetij pridobiti informacije o njihovem poslovanju, načrtih in interesih na brazilskem trgu. V ta namen v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije organiziramo individualne pogovore z Igorjem Šefom, ki bo v kratkem nastopil mandat ekonomskega svetovalca na Veleposlaništvu RS v Braziliji. Pogovori bodo v petek, 19. decembra 2014, med 9. in 13. uro v sejni sobi 1 (I. nadstropje) na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana.

Arhiv: Danska – privlačen, a zahteven trg

V sredo, 3. decembra 2014, je na dvodnevni obisk v Kopenhagen (Danska) odpotovala skupina slovenskih podjetij. Poslovno konferenco ter individualne sestanke z danskimi poslovneži je organizirala Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT inVeleposlaništvom Republike Slovenije v Kopenhagnu.

Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: Belgija

V okviru poslovnih zajtrkov na GZS tokrat postavljamo v ospredje Belgijo. Osrednji gost, Matjaž Šinkovec, veleposlanik Republike Slovenije v Bruslju, bo predstavil priložnosti za sodelovanje z Belgijo in del vsebine namenil tudi sodelovanju z Luxemburgom in nekaterimi afriškimi državami.

Arhiv: Poslovni forum Kitajska - Srednja in Vzhodna Evropa

V okviru vrha predsednikov vlad Kitajske in držav Srednje in Vzhodne Evrope v Beogradu bo 16. decembra 2014 organiziran poslovni forum za podjetja iz obravnavanih držav s področij energetike, turizma, kmetijstva, informacijsko-komunikacijske tehnologije in infrastrukture.

Arhiv: Tehnološki most z Indijo 2014

"Tehnološki most z Indijo 2014" Vključevanje v priložnosti od programa 100. pametnih mest v Indiji do poslovno-tehnološkega huba v Sloveniji Četrtek, 11. 12. 1014 Tehnološki Park Ljubljana, Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana 9.30 – 12.00 ter 12.00 – 13.00 mreženje ob prigrizku

Arhiv: Gospodarska delegacija iz Tatarstana (RF)

Ob obisku poslovne delegacije iz ruskega Tatarstana pripravljata Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo Ruske federacije v Sloveniji v torek, 16. decembra 2014, poslovno konferenco in sektorske okrogle mize.

Arhiv: Uspešna predstavitev italijanskim agentom

Konec novembra 2014 se je petnajst slovenskih podjetij udeležilo poslovnega srečanja FORUM AGENTI Milano. V okviru dvodnevnega dogodka so se zvrstila individualna srečanja med 400 sodelujočimi podjetji in preko 7.000 italijanskimi ter tujimi agenti in zastopniki.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.