Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija v Mehiko

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s Slovenskim avtomobilskim grozdom (ACS) vabi predstavnike slovenskega gospodarstva, povezane z avtomobilsko industrijo, da se pridružijo gospodarski delegaciji v Mehiko.

Arhiv: Poslovna delegacija s Kosova

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju z NLB in Euro Alliance Consulting iz Prištine 21. aprila 2015 na GZS organizira obisk delegacije kosovskih poslovnežev.

Arhiv: Gospodarska delegacija na Madžarsko

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Budimpešti in Zbornico za trgovino in industrijo Županije Hajdu – Bihar organizira poslovno delegacijo v Debrecen od 21. do 22. maja 2015. V okviru dvodnevne delegacije bo za udeležence organiziran poslovni forum s poudarkom na B2B sestankih in obisk tehnološkega parka.

Arhiv: O opravljanju storitev na Hrvaškem

Ljubljana, 30. marec 2015 – na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) so domači in tuji predstavniki institucij spregovorili o čezmejnem opravljanju storitev na Hrvaškem. Da gre za zanimivo, predvsem pa zahtevno tematiko, se je pokazalo tudi na zaključni razpravi, kjer so predstavniki podjetij govorce zasuli s kopico konkretnih vprašanj.

Arhiv: B2B srečanja z avstrijskimi trgovskimi agenti

Arhiv: Slovenci uspešno zaključili obisk v Neaplju

Arhiv: MBA for a Day

Poslovna šola IEDC Bled v partnerstvu z Gospodarsko zbornico Slovenije 26. marca 2015 organizira brezplačno predavanje, ki ga bo vodil vrhunski predavatelj prof. Joe Pons z naslovom Razvoj menedžerskih sposobnosti: Trženje inovativnih izdelkov. Število mest je omejeno.

Arhiv: Seminar: Mehika – dežela priložnosti

V sklopu priprav na obisk predstavnikov slovenskega gospodarstva v Mehiki v začetku meseca maja Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Javno agencijo za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT), Veleposlaništvom in konzulatom Združenih mehiških držav, Mehiško trgovinsko in investicijsko agencijo Promexico iz Frankfurta organizira seminar.

Arhiv: Kako izkoristiti potencial Združenih arabskih emiratov

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je 10. marca 2015 v okviru Poslovnih stikov na GZS pripravila srečanje s Clemensom Pongratzem, lastnikom in izvršnim direktorjem Arabian Business Solutions s sedežem v Dubaju. Njegovo podjetje se med drugim ukvarja z izvozom, uvozom in distribucijo izdelkov ter storitev evropskih podjetij na trgih Združenih arabskih emiratov in celotnega Zaliva.

Arhiv: Sredina mreženja na GZS

18. marec 2015, ob 9.00 GZS, dvorana D, medetaža SREDINA MREŽENJA NA GZS so namenjena članom GZS, ki bodo na ta način lahko prišli do koristnih informacij oziroma kontaktov za uspešno poslovanje na mednarodnih tržiščih.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.