Novice


Arhiv: Investicijske priložnosti v Srbiji

Srbsko-slovenski poslovni klub Ljubljana na letošnjem celjskem MOS-u za zainteresirana slovenska podjetja organizira predstavitev investicijskih priložnosti v srbskih mestih in občinah.

Arhiv: Možnosti poslovanja med Slovenijo in Iranom

Po junijskem obisku gospodarske delegacije v Teheranu in Rashtu Gospodarska zbornica Slovenije in Poslovni klub Slovenija – Iran vljudno vabita predstavnike slovenskih podjetij, da se udeležijo delovnega srečanja (»follow-up« sestanka) na temo: »Priložnosti in ovire pri poslovanju med Slovenijo in Iranom«, ki bo v torek, 4. septembra 2012, na GZS, dvorana C v I. nadstropju od 9. do 11. ure.

Arhiv: Individualni pogovori s predstavnico podjetja Brazil Global

Slovenskim podjetjem, ki že poslujete ali nameravate vstopiti na brazilski trg, želimo omogočiti dostop do dodatnih informacij o poslovanju na tem trgu, zato vas vabimo na individualne pogovore s predstavnico podjetja Brazil Global, ki bodo 20. septembra 2012 od 12.30. ure dalje na Gospodarski zbornici Slovenije, sejna soba 1 / prvo nadstropje.

Arhiv: Poslovni zajtrki N-11: Bangladeš

Gospodarska zbornica Slovenije, Veleposlaništvo Ljudske Republike Bangladeša iz Berlina in Slovensko-bangladeška gospodarska zbornica organizirajo predstavitev bangladeškega poslovnega okolja in podjetniških izkušenj v okviru Poslovnega zajtrka Next 11*: BANGLADEŠ, ki bo v petek, 14. septembra 2012 od 09.00 do 11.00, na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, Poslovna oaza.

Arhiv: Poslovni zajtrki N-11: Indonezija

Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo Republike Indonezije z Dunaja organizirata predstavitev indonezijskega poslovnega okolja, podjetniških izkušenj in sejma Indonesian Trade Expo 2012 v okviru poslovnega zajtrka INDONEZIJA in predstavitev Indonesian Trade Expo 2012, ki bo v četrtek, 6. septembra 2012, od 9.00 do 11.00 na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana B.

Arhiv: Indijska podjetja na MOS-u

Na letošnjem Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju bo sodelovalo enajst indijskih podjetij s področja kovinsko predelovalne industrije in orodjarstva, obnovljivih virov energije, informacijske tehnologije, gradbeništva, drobne obrti.

Arhiv: Kitajska, priložnost za slovenski turizem

Vabilo na mednarodni posvet z naslovom: KITAJSKA, PRILOŽNOST ZA SLOVENSKI TURIZEM - torek, 4. 9. 2012 ob 9.00, Gospodarska zbornica Slovenije, dvorana B. Posvet poteka v soorganizaciji Fakultete za uporabne družbene študije, Slovenske turistične organizacije, Direktorata za turizem in internacionalizacijo in Gospodarske zbornice Slovenije. Osvetlil bo različne vidike dosedanjega nastopa Slovenije na kitajskem trgu, omogočil izmenjavo izkušenj in mnenj ter pomagal poiskati odgovore, kako skupaj intenzivneje nastopati.

Arhiv: Delavnica in srečanje s češkimi podjetji na MOS-u

Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo Češke republike v Sloveniji vabita 17. septembra 2012 na MOS predstavnike slovenskih podjetij na delavnico in B2B srečanje o možnostih sodelovanja s češkimi podjetji na področju metalurgije, livarstva, strojništva in ostalih povezanih panog.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.