Novice


Arhiv: Sejem ekologije in obnovljivih virov energije ECO Expo 2012, Beograd, 1.-2.03.2012

V Beogradu bo 1. in 2. marca 2012 potekal drugi mednarodni sejem, konferenca in B2B dogodek na temo ekologije in OVE & URE projektov v regiji JV Evrope.

Arhiv: Turčija – obetaven, a specifičen trg

Treba bo preseči miselne okvirje in se začeti povezovati, bi lahko povzeli ugotovitve današnjega srečanja Skupine za Turčijo na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS). Slovenski izvozniki so namreč zaradi strahu pred (tudi ali pa zlasti) domačo konkurenco vse preveč nepovezani in posledično neuspešni.

Arhiv: Anketa o zadovoljstvu storitev Enterprise Europe Network

V okviru Enterprise Europe Network vsak teden objavljamo nove ponudbe tujih podjetij.

V kolikor ste že uporabljali storitve mreže EEN, vas prosimo, da odgovorite na kratko anketo. Z odgovori nam boste pomagali izboljšati našo storitev in jo tako prilagoditi vašim potrebam in željam.

Za vaše odgovore se vam zahvaljujemo.

Arhiv: CK odslej z novim imenom

Center za konkurenčnost pri GZS se je z novim letom preimenoval v Center za mednarodno poslovanje ali krajše CEMP.

Arhiv: Gospodarska delegacija na Norveško, 27.-30.3.2012

Gospodarska zbornica Slovenije in Norwegian Renewable Energy Partners - INTPOW v času od 27. do 30. marca 2012 organizirata izhodno gospodarsko delegacijo na Norveško.

Arhiv: Pravni in davčni okviri poslovanja v Avstriji, 1.2.2012

Seminar: PRAVNI IN DAVČNI OKVIRI POSLOVANJA V AVSTRIJI, 1. februar 2012 ob 11.30 uri v dvorani E / medetaža na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana. Gospodarska zbornica Slovenije in Austrian Business Agency vas 1. februarja 2012 vljudno vabita na seminar »Pravni in davčni okviri poslovanja v Avstriji«.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.