Novice


Arhiv: Ustanavlja se Slovensko – ukrajinski poslovni svet

Vljudno vabimo na ustanovni sestanek Slovensko – ukrajinskega poslovnega sveta, ki bo v torek, 27. avgusta 2013 ob 14. uri, na Gospodarski zbornici Slovenije (1. nadstropje, dvorana B). Formalna ustanovitev Sveta bo predvidoma 10. septembra ob obisku ukrajinskega zunanjega ministra v Sloveniji.

Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: VB IN S. IRSKA

VELIKA BRITANIJA in SEVERNA IRSKA 4. september 2013, od 9.00 do 10.30 Poslovna oaza / 7. nadstropje na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana Poslovni zajtrk je namenjen druženju in izmenjavi informacij in izkušenj vseh tistih, ki ste na britanskem trgu že prisotni oziroma nanj šele vstopate. Z vami bosta delili izkušnje in »napotke« Suzanne Hill in mag. Mija Lorbek.

Arhiv: Z novim veleposlanikom o poslovanju v Avstriji

Gospodarska zbornica Slovenije je v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije v torek, 20. avgusta 2013, organizirala individualne pogovore slovenskih gospodarstvenikov z dr. Andrejem Rahtnom, ki bo v kratkem nastopil mandat veleposlanika na Veleposlaništvu RS na Dunaju.

Arhiv: Slovensko - ruska visokotehnološka konferenca

Vljudno vabljeni na prvo slovensko - rusko visokotehnološko konferenco, ki jo v ponedeljek, 2. septembra 2013, na Poslovni šoli IEDC Bled organizira Slovensko-ruski poslovni svet. Dogodek se bo odvijal v nadaljevanju poslovnega dela Strateškega foruma Bled. Osnovni namen konference je predstavitev možnosti za krepitev gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Rusijo na področju visokih tehnologij in potencialov obeh držav na tem področju.

Arhiv: Poslovno srečanje v Turčiji

V okviru evropskega programa podpore internacionalizaciji malih in srednje velikih podjetij »Enterprise Europe Network« vas vabimo, da se 24. in 25. septembra 2013 udeležite “Match4Industry Brokerage Event” v Izmitu (provinca Kocaeli, 130 km vzhodno od Carigrada, ob Marmarskem morju).

Arhiv: Okrogla miza: Madžarska

Center za mednarodno sodelovanje pri GZS in Ministrstvo za zunanje zadeve vljudno vabita na okroglo mizo z naslovom Madžarska, ki bo v sredo, 28. avgusta 2013, ob 9. uri na GZS v dvorani C (I. nadstropje).

Arhiv: Gospodarska delegacija v Mehiko

Javna Agencija SPIRIT Slovenija bo v primeru zadostnega interesa slovenskih podjetij v času od 30. oktobra do 1. novembra 2013 organizirala izhodno gospodarsko delegacijo v Mehiko v okviru katere se bodo podjetja udeležila tridnevnega mednarodnega poslovnega foruma AMERICANALLIA 2013. Dogodek, ki predstavlja najpomembnejši multi sektorski dogodek za mala in srednja podjetja, bo potekal v mestu Guadalajara.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.