Novice


Arhiv: Srečanje podjetij s premieroma SLOVENIJE in SRBIJE

Ob skupnem zasedanju vlad Republike Slovenije in Republike Srbije se bo na prvem uradnem obisku 20. februarja 2015 v Sloveniji mudil predsednik srbske vlade Aleksandar Vučić. Spremljala ga bo sektorsko osredotočena delegacija srbskih gospodarstvenikov.

Arhiv: Nabavna delegacija v Malezijo

MALEZIJA, Kuala Lumpur, 1. – 4. april 2015 V okviru nabavne delegacije v Malezijo, ki jo organizira Izvozna promocijska agencija vlade Malezije (MATRADE) od 1. do 4. aprila 2015 v Kuala Lumpurju, bodo za udeležence delegacije organizirana izbrana B2B srečanja z različnimi malezijskimi proizvajalci in izvozniki ter obisk sejma visoko razvite in kakovostne halal industrije Malaysia International Halal Showcase (MIHAS 2015).

Arhiv: Sredina mreženja na GZS

Sreda, 4. februar 2015, ob 9.00, GZS, dvorana C, 1. nadstropje Na Gospodarski zbornici Slovenije s 4. februarjem 2015 začenjamo niz novih dogodkov, SREDINA MREŽENJA NA GZS, s katerimi želimo članom GZS omogočiti dostop do koristnih informacij oziroma kontaktov za uspešno poslovanje na mednarodnih tržiščih.

Arhiv: Poslovni stiki na GZS: FRANCIJA

Poslovni stiki na GZS - FRANCIJA, ponedeljek, 2. februar 2015, od 15.15 do 17.00, Ljubljana, GZS, Dimičeva 13, dvorana B, 1. Gost poslovnih stikov na GZS bo Alain Richard, posebni predstavnik francoskega ministra za zunanje zadeve, zadolžen za gospodarske odnose na Zahodnem Balkanu.

Arhiv: Gospodarska delegacija v Jordanijo

Vljudno vabljeni k udeležbi v slovenski gospodarski delegaciji v Jordanijo, ki jo organizira Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Amman Chamber of Commerce.

Arhiv: Poslovni stiki na GZS: ŠPANIJA (Baskija)

Poslovni stiki na GZS - ŠPANIJA – BASKIJA, četrtek, 12. februar 2015, od 10.00 do 11.30, Ljubljana, GZS, Dimičeva 13, dvorana B, 1. Gost poslovnih stikov na GZS bo PEDRO ESNAOLA LATASA – predsednik gospodarske zbornice Gipuzkoa, predsednik podjetja TheLumenEffect in višji svetovalec v podjetju Arthur D. Little.

Arhiv: Gospodarska delegacija v Belgijo - odpovedana

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s Klubom ambasadorjev Slovenije v Belgiji in Gospodarsko zbornico v Bruslju (BECI) organizira gospodarsko delegacijo v Bruselj, v okviru katere se bo odvila krajša poslovna konferenca in individualni pogovori z belgijskimi poslovneži.

Arhiv: Na poslovnem zajtrku o Belgiji

Ljubljana, 8. januar 2015 – Urejeno poslovno okolje, učinkovita pravna država, konkurenčni davčni sistem in enostavni postopki odpiranja podjetij so le nekateri argumenti za vstop na belgijsko tržišče. O značilnostih trga in izkušnjah domačih podjetij s poslovanjem v Belgiji, so danes na Gospodarski zbornici Slovenije spregovorili udeleženci Poslovnega zajtrka na temo Belgije.

Arhiv: Sprejem ob kitajskem novem letu

Vljudno vabljeni na Sprejem ob kitajskem novem letu koze, ki bo 13. februarja 2015 ob 13. uri na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.