Novice


Arhiv: Poslovni stiki na GZS: FRANCIJA

Ljubljana, 24. september 2015 – Tokrat smo v okviru Poslovnih stikov na GZS: FRANCIJA organizirali seminar, kjer je bil osrednji gost uspešen francoski podjetnik g. Henrik Kac. Udeleženci so lahko iz prve roke dobili informacije o izzivih francoskega trga, kulturnih in poslovnih navadah ter hkrati imeli tudi možnosti osebnega razgovora z gostujočimi predavatelji.

Arhiv: Slovak Matchmaking Fair 2015

Slovaška investicijska in trgovinska razvojna agencija SARIO že tradicionalno organizira poslovno srečanje "Slovak Matchmaking Fair 2015", ki bo potekalo 10. novembra 2015 v Bratislavi.

Arhiv: Slovensko beloruski poslovni forum v Mariboru

V Mariboru bo od 23. do 25. septembra 2015 potekal Slovensko beloruski poslovni forum.

Arhiv: EXPO MILANO 2015 se izteka

…še zadnje priložnosti za iskanje poslovnih in prodajnih povezav

Arhiv: Z mreženjem do uporabnih informacij o Afriki

Ljubljana, 9. september 2015 – Sreda je dan za mreženje in fokus tokratnega dogodka je bila Afrika. Individualnih srečanj se je udeležilo več kot 30 podjetij, ki so z dvanajstimi izbranimi sogovorniki opravili več kot 100 sestankov.

Arhiv: II. Mednarodni gospodarski forum v Moskvi

Rusko veleposlaništvo v Ljubljani v imenu Finančne Univerze v Moskvi vabi na mednarodni gospodarski forum z naslovom In Search of the Missing Growth, ki bo 24. in 25. novembra v Moskvi.

Arhiv: Poslovni dogodek v sklopu sejma EKOBIS v BiH

V Bihaću, glavnem mestu Unsko sanskega kantona, se bo med 10. in 13. septembrom 2015 odvijal 13. Mednarodni sejem EKOBIS. Gre za največji gospodarski sejem v tem območju BiH, ki ga organizira Gospodarska zbornica Unsko sanskega kantona (USK) ob podpori Vanjskotrgovinske zbornice BiH.

Arhiv: 2. Indijsko – centralno evropski forum

Federacija indijskih gospodarskih zbornic (FICCI) v sodelovanju z indijskim ministrstvom za zunanje zadeve organizira 2. Indijsko – centralno evropski forum, ki bo 5. in 6. oktobra 2015 v Bangaloru.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.