Novice


Arhiv: Seminar Kako poslovati s Slovaško

Center za mednarodno poslovanje pri GZS je danes na Gospodarski zbornici Slovenije pripravil posvet z naslovom Kako poslovati s Slovaško. V sredini aprila bo to državo obiskal predsednik države dr. Danilo Türk, ki ga bo spremljala tudi gospodarska delegacija.

Arhiv: Gospodarska delegacija v Rusijo, 15.-17.4.2012

Ministrstvo za zunanje zadeve, Gospodarska zbornica Slovenije in ACS v sodelovanju z administracijo Nižnjenovgorodske regije organiziramo v aprilu izhodno gospodarsko delegacijo v Rusko federacijo, natančneje v Nižnji Novgorod.

Arhiv: Poslovne priložnosti in izzivi v Indiji

Arhiv: Vsi aspekti delovnega okolja

Na konferenci Vsi aspekti delovnega okolja je bila izpostavljena problematika fluktuacije v organizacijah, usklajevanja poklicnega in družinskega življenja, komuniciranja v delovnem okolju, stresa na delovnem mestu, medgeneracijskih razlik na delovnem mestu, absentizma ter duševnega zdravja na delovnem mestu.

Arhiv: Indija in Slovenija kot poslovni partnerici, 28.3.2012

INDIJA IN SLOVENIJA KOT POSLOVNI PARTNERICI - Bled, 28. marec 2012. Vabilo podjetjem, ki se zanimajo za poslovanje z Indijo.

Arhiv: Gospodarska delegacija iz Švice

Gospodarska zbornica Slovenije, Chamber of Commerce Switzerland-Central Europe SEC in Veleposlaništvo Švice v Sloveniji vas 13. marca 2012 vljudno vabijo na srečanje s predstavniki švicarskih podjetij.

Arhiv: Pripravljalni sestanek in seminar Kako poslovati s Slovaško, 28.02.2012

VABILO slovenskim podjetjem na seminar: »Kako poslovati s Slovaško republiko« in Pripravljalni sestanek za udeležence gospodarske delegacije na Slovaško - torek, 28. februar 2012, med 10. in 14. uro, GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana C, 1. nadstropje

Arhiv: Mednarodni forum v Kijevu

V torek, 21. februarja 2012, se bo v Kijevu (Ukrajina) odvijal šesti mednarodni forum, namenjen promociji izdelkov široke potrošnje - FMCG Industry Forum. Dogodek predstavlja predvsem odlično priložnost za vzpostavitev stikov s predstavniki največjih ukrajinskih trgovskih verig in distributerjev prehrane.

Arhiv: Latinska Amerika se na Dunaju sreča s Srednjo in Vzhodno Evropo

Avstrijska gospodarska zbornica vas v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije in mrežo Enterprise Europe Network vabi na srečanje s predstavniki gospodarskih zbornic in podjetij Latinske Amerike, ki bo med 14. in 18. majem 2012 na Dunaju.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.