Novice


Arhiv: Luka Koper pomembno okno Madžarske v svet

Ljubljana, 28. maja 2015 – V informacijski tehnologiji, logistiki in agroživilstvu je velik potencial za sodelovanje med slovenskimi in madžarskimi gospodarstveniki, se je strinjalo okoli 50 udeležencev včerajšnjega poslovnega seminarja o poslovanju in priložnostih na madžarskem trgu. Dogodek v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) in v sodelovanju z Veleposlaništvom Madžarske v Sloveniji je bil usmerjen v vzpostavljanje novih kontaktov in krepitev že obstoječih ter izmenjavo informacij.

Arhiv: Registracija storitev na Danskem

Danish Business Authority 10. junija 2015 v Københavnu organizira seminar o pravilih za registracijo storitev tujih podjetij na Danskem, s poudarkom na gradbenem sektorju.

Arhiv: 50 milijonov razlogov za vstop na tajski trg

Ljubljana, 21. maj 2015 - Predstavniki evropskega združenja EABC (The European ASEAN Business Centre in Thailand) in slovenskih podjetij so na današnjem poslovnem seminarju na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) slovenskim podjetnikom predstavili Tajsko kot vstopno točko na trge Jugovzhodne Azije.

Arhiv: Na GZS o Afriki

Ljubljana, 20. maja 2015 - Več kot sto slovenskih in afriških poslovnežev je na današnji mednarodni konferenci 4. dan Afrike na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) v sklopu petih tematskih panelov razpravljalo o novih razvojnih izzivih črne celine.

Arhiv: Indija: priložnosti v visoki tehnologiji

Gospodarska zbornica Slovenije je skupaj z Veleposlaništvom Indije v Sloveniji 12. maja 2015 pripravila posvet z naslovom Indija: novi okviri poslovanja in nove poslovne priložnosti. Dogodka se je udeležilo okoli 25 predstavnikov gospodarstva.

Arhiv: Slovenska delegacija v Mehiki

Gospodarska delegacija petih podjetij pod vodstvom predsednika GZS, mag. Sama Hribarja Miliča, je v začetku maja 2015 obiskala Mehiko.

Arhiv: Srečanje z avstrijskimi podjetji s področja trajnostne gradnje

Želite navezati nove poslovne stike in vas zanima sodelovanje z avstrijskimi podjetji? Izkoristite priložnost in se udeležite brezplačnega poslovnega srečanja z avstrijskimi podjetji s področja trajnostne gradnje.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.