Novice


Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: Japonska

Ali ste vedeli, da slovenska vina pijejo na japonskem cesarskem dvoru? Kako so naša podjetja uspela vstopiti na japonski trg s pomočjo evropskih programov? Kako japonska visokotehnološka podjetja sodelujejo z našimi? Kako vam lahko pri poslovanju z Japonsko pomaga Japonska zunanjetrgovinska organizacija JETRO? O vsem tem in še marsičem drugem bo tekla beseda na poslovnem srečanju, ki ga pod imenom »Poslovni zajtrki na GZS« pripravljamo na Gospodarski zbornici Slovenije. Tokratni dogodek je namenjen izmenjavi informacij, poslovnih izkušenj, pa tudi druženju in ustvarjanju osebnih kontaktov med podjetji, ki že poslujejo ali pa želijo poslovati z deželo vzhajajočega sonca.

Arhiv: Gospodarska delegacija v Azerbajdžan

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Ministrstvo za zunanje zadeve, JAPTI, Gospodarska zbornica Slovenije in Obrtna zbornica Slovenije v sodelovanju z Azerbajdžansko izvozno in investicijsko agencijo (AZPROMO) med 15. in 16. januarjem 2013 organizirajo izhodno gospodarsko delegacijo slovenskih podjetij v Azerbajdžan.

Arhiv: Iranci za okrepitev sodelovanja

Gospodarska zbornica Slovenije in Slovensko iranski poslovni klub sta v torek, 18. decembra 2012, gostila člane poslovne delegacije iz iranske province Gilan. Le-to je konec junija obiskala slovenska delegacija pod vodstvom predsednika GZS, mag. Sama Hribarja Miliča.

Arhiv: 5. številka biltena Go International Slovenia

V duhu prihajajočih praznikov smo na Centru za mednarodno poslovanje pri GZS pripravili še zadnjo letošnjo številko spletnega biltena Go International Slovenia.

Arhiv: Kako vstopiti na indonezijski trg

Gospodarska zbornica Slovenije je v sodelovanju z Veleposlaništvom Republike Indonezije z Dunaja v torek, 18. decembra 2012, na sedežu GZS pripravila 1 na 1 srečanja s slovenskimi podjetji s področja sanitetnih materialov, naprav za rudarstvo, oblikovanja, navtične opreme, inženiringa za energetiko, transport in industrijo.

Arhiv: Poslovne priložnosti na trgu Južne Koreje

Na tokratnem poslovnem zajtrku, ki ga je organizirala GZS, se je okoli 50 udeležencev seznanilo s poslovanjem na južnokorejskem trgu, izmenjali so si informacije in poslovne izkušnje.

Arhiv: Kako do kupcev v Indoneziji?

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Veleposlaništvom Republike Indonezije z Dunaja za slovenska podjetja pripravlja 1 na 1 srečanja z Anindito Harimurtijem Axiomo, vodjo ekonomskega oddelka Veleposlaništva Indonezije, in njegovim svetovalcema za področje Slovenije, dr. Soeradjano Dewo in Usmanom Djalilom. Srečanja bodo 18. decembra 2012 v Sejni sobi 1 na GZS.

Arhiv: Srečanje z novo odpravnico poslov v Kanadi

Da bi se seznanila z željami in poslovnimi interesi naših podjetij, ki jih zanima poslovanje s Kanado, bo GZS organizirala individualne sestanke z go. Gril v petek, 14. 12. 2012, med 10.00 in 14.00 uro v sejni sobi v 1. nadstropju na GZS, Dimičeva ul. 13 v Ljubljani.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.