Novice


Arhiv: Iščete zastopnika za italijanski trg?

GZS v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Rimu in Trgovinskim predstavništvom RS v Milanu ter v sodelovanju z Nacionalno federacijo združenj italijanskih trgovinskih agentov in predstavnikov (FNAARC) vabi slovenska podjetja, ki iščejo nove poslovne priložnosti na italijanskem trgu preko agentov ali zastopnikov, da se pridružijoskupni udeležbi slovenskih podjetij na sejmu FORUM AGENTI v Rimu med 10. in 12. majem letos.

Arhiv: Priznanje CEMPu za povezovanje akademske in poslovne sfere

Fakulteta za management Univerze na Primorskem je na nedavni slavnostni podelitvi diplom in priznanj FM v Portorožu Centru za mednarodno poslovanje pri GZS podelila priznanje zunanjim sodelavcem.

Arhiv: Vstop na italijanski trg s pomočjo agentov

Arhiv: Ustvarjanje zaupanja med bankami in podjetji

Slovensko - ruski poslovni svet v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, podjetjem Riko in Sberbanko vabi na POSLOVNO KONFERENCO »Ustvarjanje zaupanja med bankami in podjetji v Sloveniji«, ki bo v četrtek, 11. aprila 2013, na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana, Dvorana B (1. nadstropje)

Arhiv: Jutranja kava z gostom na GZS - MADŽARSKA

MADŽARSKA - Pogovor z Nj. eksc. dr. Istvánom Szent-Iványijem, veleposlanikom madžarske v Sloveniji, in Štefanom Sobočanom, direktorjem družbe Varis Lendava d.d. »Aktualne gospodarske razmere na Madžarskem in kako še okrepiti gospodarsko sodelovanje med Slovenijo in Madžarsko?«, Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana, Poslovna oaza (7. nadstropje), sreda, 3. april 2013, ob 9. uri.

Arhiv: Obisk delegacije kosovskih poslovnežev na GZS

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ameriško zbornico Kosovo (AmCham Kosovo) organizira v četrtek, 4. aprila 2013 ob 9. uri v dvorani A (1. nadstropje) obisk kosovske poslovne delegacije v Sloveniji.

Arhiv: Jutranja kava z gostom na GZS - LIBIJA

Kakšne so trenutno politične in varnostne razmere v Libiji, predvsem pa o aktualnih gospodarskih razmerah in morebitnih priložnostih za slovensko gospodarstvo na tem trgu, bo tekla beseda na Jutranji kavi na GZS z gostoma Matjažem Sepinom, ki že vrsto let živi in deluje v Libiji, ter evropskim poslancem in članom odbora EP za zunanjo politiko Jelkom Kacinom. Po splošnem pogovoru bodo možni tudi individualni pogovori z gostoma.

Arhiv: Konferenca o poslovni etiki

V imenu Svetovnega foruma za poslovno etiko in gibanja Fokus 2031, odprte politične platforme, ki je nastala na pobudo g. Lojzeta Peterleta, člana Evropskega parlamenta, vas vabimo k udeležbi na prvi Konferenci o poslovni etiki v Sloveniji. Konferenca bo 22. marca 2013 v IEDC – Poslovni šoli Bled, Prešernova cesta 33, Bled.

Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: Italija

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Rimu, Gospodarskim uradom RS v Milanu in Nacionalno federacijo združenj italijanskih trgovinskih agentov in predstavnikov – FNAARC organizira v sredo, 27. marca 2013, Poslovni zajtrk Italija.

Arhiv: HKETO sprejem ob kitajskem novem letu

Že deseto leto zapored se je tradicionalni HKETO sprejem in druženje ob dogodku »Kitajsko novo leto kače«, ki ga je 12. marca 2013 pripravila Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s Hongkonškim ekonomskim in trgovinskim uradom iz Berlina, odvijal v prostorih GZS.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.