Novice


Arhiv: Sredino mreženje štirih kontinentov

Na Centru za mednarodno poslovanje pri Gospodarski zbornici Slovenije, smo 20. junija organizirali zadnje Sredino mreženje v prvi polovici tega leta, ter se glede na pozitivne odzive podjetnic in podjetnikov odločili za nadaljevanje tovrstnih dogodkov v jesenskih mesecih.

Arhiv: Novost za podjetja, ki izvažajo v Nemčijo

V Nemčiji s 1. 1. 2019 stopi v veljavo nov zakon o embalaži, ki uvaja nov register gospodarskih subjektov, ki prvič dajejo embalirano blago na nemški trg. Spletna prodaja pri tem ni izvzeta.

Arhiv: KUBA-priložnost za investiranje v Karibskem otočju

V letošnjem letu je Raula Castra na kubi na predsedniškem položaju države zamenjal Miguel Diaz-Canel, ki je kot eno svojih ključnih nalog izpostavil modernizacijo države. Ob spremembi v političnem vrhu se postavljajo vprašanja, kako bo to vplivalo na gospodarski razvoj države, njene spremembe pri poslovanju s tujino, uvedbo privatne iniciative in s tem v povezavi tudi gospodarsko sodelovanje med Kubo in Slovenijo. Na ta vprašanja so skušali odgovoriti domači in tuji gostje na seminarju »Poslovne priložnosti na Kubi«, ki smo ga je 13. julija organizirali na Centru za mednarodno poslovanje pri GZS.

Arhiv: Innovation Festival for Balkan Region (WB6)

S strani veleposlaništva Republike Albanije v Ljubljani smo prejeli vabilo na Innovation Festival for Balkan Region (WB6)

Arhiv: Na tuje nikar brez izvoznega načrta

Bolje, ko boste pripravili izvozni načrt, manj tvegan bo vaš posel na tujem trgu.

Arhiv: Predstavitev poslovnih priložnosti v Samarski regiji

Center za mednarodno poslovanje je 8. junija organiziral seminar ne temo "Predstavitev poslovnih priložnosti v Samarski regiji"

Arhiv: Kako pa vi gradite vašo blagovno znamko v Nemčiji?

Delavnica GRADNJA BLAGOVNE ZNAMKE NA MEDNARODNIH TRGIH - NEMČIJA

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.