Novice


Arhiv: Srečanja na sejmu POLAGRA FOOD na Poljskem

Poljska agencija za razvoj podjetništva (PARP) obvešča zainteresirana tuja podjetja, da bo 22. septembra 2015 v okviru mednarodnega sejma POLAGRA FOOD v Poznanu na Poljskem potekal že peti B2B poslovni dogodek.

Arhiv: Tuje poslovne priložnosti na MOS-u

Slovenski poslovni javnosti se bodo v okviru letošnjega Mednarodnega sejma obrti in podjetništva, ki bo v organizaciji Celjskega sejma d.d. potekal v Celju med 8. in 13. septembrom 2015, med drugim predstavila podjetja iz Kitajske, Srbije, Vojvodine, Hrvaške, Velike Britanije, Tajvana, Indije, Turčije, Madžarske, Brazilije in Italije.

Arhiv: Iščete kontakte s kitajskimi poslovneži?

V sklopu 48. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti bodo v sredo, 9. septembra 2015, med 11. in 14. uro na celjskem sejmišču v dvorani A organizirani individualni poslovni pogovori z okoli 70 kitajskimi podjetji.

Arhiv: Indijska podjetja na celjskem MOS-u

Osemnajst indijskih podjetij s področja IKT, električne opreme, avtomobilskih delov, tekstila in opreme za dom se bo slovenski poslovni javnosti predstavilo v okviru Mednarodnega sejma obrti in podjetništva, ki bo v organizaciji Celjskega sejma potekal v Celju med 8. in 13. septembrom 2015.

Arhiv: Do turističnega vizuma za Indijo preko spleta

Indijska vlada je 27. novembra 2014 za 43 držav uvedla spletni sistem za pridobitev turističnih vizumov ‘e-Tourist visa (e-TV)’ za krajša potovanja v Indijo prek 9 indijskih letališč. Sistem je bil sprva na voljo državljanom iz 77 držav, vendar ga bodo razširili za dodatnih 36 držav, po 15. avgustu 2015 tudi za Slovenijo.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.