Novice


Arhiv: Makedonsko-slovenska poslovna srečanja v Skopju

Arhiv: Makedonsko-slovenska poslovna srečanja v Skopju

Od 24. do 28. maja 2016 je 10 slovenskih podjetij obiskalo Makedonijo, kjer so poskušali navezati nove poslovne stike ter partnerje in okrepiti izvozne in sektorske povezave med makedonskimi in slovenskimi podjetji.

Arhiv: Forum "Promoting EU Investments in Belarus"

Vljudno vabljeni na Forum "Promoting EU Investments in Belarus", ki bo potekal na Dunaju 24. maja 2016, v organizaciji Avstrijske gospodarske zbornice, podprte s strani Evropske unije in Belorusije.

Arhiv: Izvozni zajtrk: pasti in priložnosti za slovenski izvoz v novi ekonomski realnosti

ŠGZ, BIC, Coface d.o.o. in S-Factoring d.d. vas vabijo na poslovni zajtrk: Pasti in priložnosti za slovenski izvoz v novi ekonomski realnosti.

Arhiv: Sredina GZS mreženja in francosko govoreče države

Ljubljana, 11. 5. 2016 - Naše peto letošnje Sredino GZS mreženje, ki jih Center za mednarodno poslovanje pri GZS organizira na mesečni ravni, je združilo podjetja, ki jih zanimajo francosko govoreče države

Arhiv: Egiptovski gospodarstveniki na obisku na GZS

Arhiv: Egiptovski gospodarstveniki na obisku na GZS

Ljubljana, 11. maj 2016 – Ob današnjem obisku delegacije vodilnih članov združenja Egyptian Council for Sustainable Development je bilo na GZS opravljenih prek 70 poslovnih razgovorov med slovenskimi in egiptovskimi gospodarstveniki. Dogodek je organizirala Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javno agencijo SPIRIT Slovenija.

Arhiv: Interes za spremljajočo gospodarsko delegacijo ob uradnem obisku PR RS Pahorja v Argentini?

Predsednik RS Borut Pahor odhaja predvidoma v času od 2. do 4. avgusta 2016 na uradni obisk v Argentino. Ob tej priložnosti bo ob zadostnem interesu slovenskega gospodarstva organizirana tudi spremljajoča gospodarska delegacija.

Arhiv: Tudi tokrat velik interes slovenskih podjetij na poslovnem dogodku Forum Agenti v Veroni

Arhiv: Tudi tokrat velik interes slovenskih podjetij na poslovnem dogodku Forum Agenti v Veroni

V zadnjem tednu aprila je tako devet slovenskih podjetij opravilo okoli sto poslovnih razgovorov v okviru dogodka Forum Agenti Verona, ki je potekal na veronskem sejmišču. Prve ocene slovenskih udeležencev kažejo, da jim je – kljub nekoliko nižji udeležbi od pričakovane - uspelo vzpostaviti nove potencialno zanimive poslovne vezi, nekaj podjetij pa je sklenilo tudi že konkretne posle.

Arhiv: Match4Industry Business Matchmaking Event, Turčija

Od 26. do 27. maja bo v Turčiji, Kocaeli, v okviru "SANTEK Industry and Technology Fair" organiziran dogodek Match4Industry.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.