Novice


Arhiv: Severno makedonska delegacija na GZS

Prek 80 gospodarstvenikov se je udeležilo poslovnega foruma, ki ga je GZS organizirala v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT in Ministrstvom za zunanje zadeve RS ob priložnosti obiska predsednika vlade Republike Severne Makedonije Zorana Zaeva z gospodarsko delegacijo v Sloveniji. Udeležence sta nagovorila predsednika vlad Zoran Zaev in Marjan Šarec, ki sta se vpisala tudi v Knjigo častnih gostov GZS.

Arhiv: Predstavili smo poslovne priložnosti Poljske

Z željo, da bi podrobneje predstavili nekatere priložnosti ter načrtovane dogodke v okviru slovensko poljskega gospodarskega sodelovanja v letošnjem letu so Gospodarska zbornica Slovenije, Veleposlaništvo Republike Poljske, Društvo in poslovni klub Triglav Rysy ter javna agencija SPIRIT skupaj organizirali posvet, ki je potekal na Gospodarski zbornici Slovenije.

Arhiv: »Če uspeš prodreti v Indijo, lahko prodajaš kjerkoli«

Z namenom predstavitve uspešnih poslovnih praks slovenskih podjetij v Indiji smo na Gospodarski zbornici Slovenije, v sodelovanju s člani skupine Slovensko-indijski poslovni svet ter Veleposlaništvom Indije, 16. maja 2019 organizirali delavnico Indija mango festival.

Arhiv: EXPEDIRE projektna ekipa je izvedla tržno raziskavo

Raziskava podrobno analizira predvsem izvozne dejavnosti, prisotnost na tujih trgih in izvozne načrte MSP, vključenih v projekt EXPEDIRE, poleg tega pa ugotavlja potrebe podjetij glede podpore pri izvozu in izmenjave znanja na področju izvoza za krepitev njihove prisotnosti na področju izvoza.

Arhiv: Srečanje z gostoma iz Uzbekistana

V četrtek, 9. maja 2019, smo se na GZS srečali s predstavniki Ministrstva za zunanje zadeve Uzbekistana ter uzbekistanske gospodarske zbornice.

Arhiv: Prejeli smo poslovna povpraševanja iz Uzbekistana

V preteklih dneh smo prejeli 6 novih poslovnih povpraševanj iz Uzbekistana.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.