Novice


Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: Južnoafriška republika

B.R.I.C. SOUTH AFRICA: Kako uspešno poslovati na trgu Južne Afrike? GZS, Dimičeva 13, Ljubljana Poslovna oaza (7. nadstropje) sreda, 22. maj 2013

Arhiv: Poslovni forum Futurallia Istanbul 1013

Javna Agencija SPIRIT Slovenija v času od 5. do 7. junija 2013 organizira izhodno gospodarsko delegacijo v Turčijo, v okviru katere se bodo podjetja udeležila tridnevnega mednarodnega poslovnega foruma FUTURALLIA 2013. Dogodek bo potekal v WOW kongresnem centru v Istanbulu.

Arhiv: 6. številka biltena Go International Slovenia

Izšla je šesta številka spletnega biltena Go International Slovenia, ki ga že drugo leto pripravljamo na Centru za mednarodno poslovanje pri GZS.

Arhiv: Obisk gospodarske delegacije iz Irana

OBISK GOSPODARSKE DELEGACIJE IZ IRANA Vabilo na poslovno konferenco in poslovne pogovore četrtek, 9. maj 2013, GZS, dvorana A (1. nadstropje) V prizadevanjih za vzpostavitev tesnejšega gospodarskega sodelovanja med državama bosta Gospodarska zbornica Slovenije in Slovensko – iranski poslovni klub v Ljubljani gostila predsednika Iranske gospodarske zbornice Dr. Mohammada Nahavandiana z manjšo gospodarsko delegacijo.

Arhiv: Hrvaška – nova članica EU

Republika Hrvaška sodi med najpomembnejše slovenske zunanjetrgovinske partnerice, zato v času pred njenim vstopom v Evropsko unijo zasluži posebno pozornost slovenske države in gospodarstvenikov. Z namenom utrditve dobrih odnosov med državama in predajo »pozitivnega sporočila« naši sosedi bo predsednik Republike Slovenije Borut Pahor 10. maja 2013 obiskal Zagreb.

Arhiv: Zakaj Poslovna akademija internacionalizacije?

Če želite več izvedeti o: mednarodnih trgih, vstopnih oblikah in strategijah, vidikih strateškega trženja in ustreznih trženjskih taktik na izbranih ciljnih trgih, razumevanju različnosti kultur in poslovnega komuniciranja, pravnih vidikih ter delovanju slovenskih institucij v podporo internacionalizaciji slovenskih podjetij, se prijavite na POSLOVNO AKADEMIJO INTERNACIONALIZACIJE.

Arhiv: Management forum za JV Evropo

Letošnji Management forum za JV Evropo bo potekal 30. in 31. maja 2013 na IEDC-Poslovni šoli Bled. Blejska poslovna šola dogodek z naslovom »Ali lahko voditelji v gospodarstvu poiščejo izhod iz evropske finančne krize in krize konkurenčnosti?« organizira v sodelovanju s Srbskim in Hrvaškim združenjem ekonomistov ter Inštitutom za Podonavsko regijo in Srednjo Evropo (IDM).

Arhiv: Poslovna akademija: izobraževanje z dodano vrednostjo

S 7. majem 2013 se začenja prvi od treh modulov v sklopu Poslovne akademije internacionalizacije.

Arhiv: Delegacija ob obisku ministra v Kazahstan

Vabimo vas k sodelovanju v gospodarski delegaciji ob obisku ministra za zunanje zadeve Karla Erjavca v Kazahstanu, ki bo predvidoma potekal od 12. do 14. junija 2013. Ob tej priložnosti bosta v Astani in Almaty organizirani poslovni konferenci z dvostranskimi srečanji s kazahstanskimi podjetji.

Arhiv: Gorenje objavlja razpis

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.