Novice


Arhiv: Zavarovanje poslov na Hrvaškem

Poslovni klub slovensko hrvaških poslovnežev in Veleposlaništvo RS v Zagrebu vabita na seminar o finančnem zavarovanju poslov na Hrvaškem.

Arhiv: SPLETNI VPRAŠALNIK - Mednarodno poslovanje slovenskih podjetij

Z željo, da bi ocenili učinkovitost svojega dela, hkrati pa našo dejavnost približali željam naših uporabnikov, smo se na Centru za mednarodno poslovanje pri GZS odločili, da med člani GZS izvedemo anketo s področja mednarodnih aktivnosti slovenskih podjetij. Prijazno prosimo za vaše sodelovanje.

Arhiv: Leto v znamenju konja

Ljubljana, 26. februar 2014 - Leto 2014, ki bo po kitajskem horoskopu v znamenju konja, prinaša obilo dobrih obetov: energijo, moč, vzdržljivost in uspeh. V tem duhu se je odvil letošnji sprejem ob kitajskem novem letu, ki sta ga hongkonški gospodarski in trgovinski urad iz Berlina (HKETO) ter GZS že tradicionalno pripravila na Gospodarski zbornici Slovenije.

Arhiv: S španskimi podjetji o poslovnih priložnostih

V torek, 11. marca 2014, bo Gospodarsko zbornico Slovenije obiskal španski zunanji minister, Jose Manuel Garcia - Margallo v spremstvu manjše gospodarske delegacije. Dogodek organizirajo Javna agencija SPIRIT Slovenija, Gospodarska zbornica Slovenije ter Ministrstvo RS za zunanje zadeve v sodelovanju s španskim veleposlaništvom v Sloveniji.

Arhiv: Indijska sektorska omizja na GZS: Infrastrukturni projekti

Vljudno vabljeni na srečanje Indijska sektorska omizja na GZS: PRILOŽNOSTI V INDIJSKEM INFRASTRUKTURNEM SEKTORJU, ki bo v sredo, 12. marca 2014, od 14.00 do 15.30 na GZS v Ljubljani.

Arhiv: Dan dobaviteljev v industriji vozil

Trgovinska in industrijska zbornica Madžarske organizira v petek, 7. marca 2014 med 9.00 in 16.30, v Egru na Madžarskem (Hotel Eger & Park, 3300 Eger, Szálloda u. 1-3)Dan dobaviteljev v industriji vozil.

Arhiv: Indijska sektorska omizja na GZS: MSP-ji

Tokratno indijsko sektorsko omizje na GZS, ki se je odvijalo 12. februarja 2014, je bilo osredotočeno na sodelovanje z indijskimi mikro, malimi in srednje velikimi podjetji. V ta segment sodi kar 44 milijonov podjetij, ki z več kot 6.000 različnimi produktnimi skupinami ustvarijo 45 odstotkov indijske proizvodnje, 40 odstotkov izvoza in 100 milijonov delovnih mest.

Arhiv: B2B poslovni dogodek v Neaplju

Poslovni dogodki Mission for Growth zajemajo aktivnosti na področju internacionalizacije in pospeševanja gospodarsko trgovinskega sodelovanja v okviru programa EUROPE 2020 Strategy for Growth: Promoting Business Partnerships in Europe pod okriljemEvropske komisije.

Arhiv: Slovensko – nizozemski dan voda

Ljubljana, 12. februar 2014 – Na včerajšnji poslovni konferenci so nizozemska podjetja in organizacije predstavili dobre prakse in izkušnje s področja upravljanja voda, čiščenja odpadnih voda, oskrbe s pitno vodo, poplavne varnosti in namakanja. Dogodek je organizirala Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju z Veleposlaništvom Kraljevine Nizozemske, Nizozemskim partnerstvom za vode, Ministrstvom za kmetijstvo in okolje RS ter Zbornico komunalnega gospodarstva.

Arhiv: Srečanje z italijanskimi agenti

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo RS v Rimu vabimo slovenska podjetja iz različnih panog (ne glede na vrsto izdelkov in storitev), ki so zainteresirana za vstop na italijanski trg ali sodelovanje z italijanskimi in drugimi evropskimi partnerji, da se udeležijo mednarodne borze agentov in zastopnikov Forum Agenti Mediterraneo v Neaplju.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.