Novice


Arhiv: Boljše delovno okolje za boljše sodelovanje

V torek, 19. junija 2012, je Fakulteta za upravo Univerze v Ljubljani v sodelovanju z Gospodarsko zbornico in drugimi partnerji v okviru projekta "Izboljševanje delovnega okolja z inovativnimi rešitvami – INODEL"organizirala mednarodno konferenco z naslovom "Boljše delovno okolje za boljše sodelovanje".

Arhiv: Slovenija kot investicijska lokacija in trgovinska partnerica

V torek, 12. junija 2012, je v kongresnem centru Torino Incontra potekal seminar o Sloveniji kot investicijski lokaciji in trgovinski partnerici. Dogodek sta organizirala Gospodarski Urad Republike Slovenije v Milanu in Gospodarska zbornica Torino v sodelovanju z Gospodarsko Zbornico Slovenije in RRA Severne Primorske. Poslovnega srečanja se je udeležilo 40 italijanskih podjetij iz različnih sektorjev.

Arhiv: Srečanje z novimi ekonomskimi svetovalci

V sredo in četrtek, 13. in 14. junija 2012, so na Gospodarski zbornici Slovenije potekali individualni pogovori z novimi ekonomskimi svetovalci na Veleposlaništvih RS v Berlinu, Pragi, Londonu, Pekingu, Kijevu in na Dunaju ter pooblaščenim ministrom v Tokiu.

Arhiv: Izhodna gospodarska delegacija v Avstrijo

Koroška gospodarska zbornica in Gospodarska zbornica Slovenije vas 30. avgusta 2012 v sklopu mreže New Alpe Adria vabita na bilateralne razgovore med predstavniki podjetij regije Alpe Adria ter JV Evrope, ki bodo na Mednarodnem lesnem sejmu v Celovcu. Dogodek je odlična priložnost za srečanje s potencialnimi novimi poslovnimi partnerji, izmenjavo izkušenj ter spoznavanje novih tehnik in izdelkov, razstavljenih na sejmu.

Arhiv: 7OP: Informativni dnevi in projektne borze

Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje, Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo in Gospodarska zbornica Slovenije vas vabijo na 7. OKVIRNI PROGRAM: INFORMATIVNI DNEVI IN PROJEKTNE BORZE ki bodo 2. in 3. julija 2012 na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana dvorane A, B / 1. nadstropje in E, F, G / medetaža

Arhiv: Individualni pogovori s častnim konzulom v Kanadi

Vse zainteresirane predstavnike gospodarstva, ki jih zanimajo možnosti poslovanja s Kanado, vabimo na srečanje in individualne razgovore z novim častnim generalnim konzulom Republike Slovenije v provinci Ontario, Johnom Domo. Pogovori bodo v torek, 19. junija 2012, od 13.30 dalje v prostorih GZS, Dimičeva 13 v Ljubljani.

Arhiv: Župan londonskega Cityja na GZS

V ponedeljek, 11. junija 2012, se je v okviru obiska naše države na Gospodarski zbornici Slovenije mudil Alderman David Wootton, župan londonskega City-ja. Wootton, ki sicer velja za glavnega zastopnika celotnega finančnega sektorja Združenega kraljestva, je bil eden od govorcev na seminarju Kako poslovati z Veliko Britanijo.

Arhiv: Boljše delovno okolje za boljše sodelovanje

Fakulteta za upravo Univerze v Ljubljani vas skupaj s socialnimi partnerji v okviru projekta »Izboljševanje delovnega okolja z inovativnimi rešitvami – INODEL vabi na mednarodno konferenco »Boljše delovno okolje za boljše sodelovanje«. Konferenca bo potekala 19. junija 2012 od 9.30 naprej na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana (Dvorana A / 1. nadstropje).

Arhiv: Kotiranje slovenskih podjetij na hongkonški borzi

V priloženem sporočilu, ki ga je pripravilo predstavništvo Hong Kong Economic and Trade Office iz Berlina, so povzete možnosti pridobivanja svežega kapitala preko instrumenta prve javne ponudbe (IPO) in sekundarne kotacije.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.