Novice


Arhiv: Francija - Obvezne okoljske vinjete Crit'Air za vozila v Parizu

7. maja 2017 je bil v francoskem uradnem listu objavljen dekret, s katerim je bilo določeno, da se od 1.7.2017 uvedejo globe za lastnike vozil brez okoljske vinjete Crit'Air. Doslej je zaračunavanje glob bilo predvideno, a se ni izvajalo, z omenjenim dekretom bodo mestne oblasti lahko zaračunavale globe v višini 68 EUR.

Arhiv: Na Forum Agenti Roma so se predstavila slovenska podjetja

V okviru poslovnih dogodkov, ki pod imenom Forum Agenti potekajo dvakrat na leto v sosednji državi, so se tokratnega med 25. in 27. majem 2017, na sejmišču v Rimu, udeležili predstavniki desetih slovenskih podjetij.

Arhiv: Ukrajinski gospodarstveniki s slovenskimi na GZS o novih poslovnih priložnostih

Ljubljana, 23. maja 2017 – Prek 70 slovenskih in ukrajinskih gospodarstvenikov se je udeležilo današnjega foruma, ki ga je organizirala Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT in MGRT

Arhiv: Gruzija in njene poslovne priložnosti

Tbilisi, 18. in 19. maja 2017 – 7 slovenskih podjetij se je udeležilo slovensko - gruzijskega poslovnega foruma in številnih sestankov s tamkajšnjimi vladnimi predstavniki ter mestnimi oblastmi.

Arhiv: JESENSKE DELEGACIJE

Arhiv: Javni razpis za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je v sodelovanju s agencijo SPIRIT danes objavilo javni razpis »Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v obdobju med 1.1.2017 in 31.5.2017«. Vrednost razpisa je 400.000 EUR. Upravičeni prejemniki sredstev so pravne osebe, ki se ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo v Republiki Sloveniji ali fizične osebe, ki se ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo v Republiki Sloveniji in, ki prvič vstopajo na tuji trg ali pa širijo in diverzificirajo poslovanje na tujem trgu.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.