Novice


Arhiv: Priložnosti in ovire pri poslovanju z Iranom

Izvoz slovenskega blaga v Iran se zaradi ostrih sankcij mednarodne skupnosti v zadnjih letih sicer zmanjšuje, a zaradi pričakovanj o skorajšnji omilitvi sankcij in posledično zmanjšanja omejitev pri poslovanju, je med slovenskimi podjetji ponovno vse več zanimanja tudi za ta trg. Posvet na temo priložnosti in ovir pri poslovanju z Iranom bo na GZS, 19. september 2014, 9.30 (dvorana B)

Arhiv: Interaktivno srečanje z indijskimi razstavljavci na MOS-u

Gospodarska zbornica Slovenije in Celjski sejem v sodelovanju z Veleposlaništvom Indije vas vljudno vabijo na dogodek: »Interaktivno srečanje z indijskimi razstavljavci na MOS-u«, ki bo 11. septembra 2014 od 15.00 do 17.00, v Celju, Celjski sejem d.d., Dečkova ulica 1, Mala kongresna dvorana.

Arhiv: Priložnosti in izzivi pri poslovanju na ruskem trgu - ODPOVEDANO!

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s Celjskim sejmom ob letošnjem Mednarodnem sejmu obrti in podjetništva organizira posvet o poslovanju na trgu Ruske federacije.

Arhiv: Mednarodna poslovna borza EXPORT FORUM 2014

Mednarodna poslovna borza EXPORT FORUM 2014, Bratislava, 13. november 2014

Arhiv: Interaktivno srečanje z delegacijo indijskih poslovnežev na GZS

Ob priložnosti obiska indijskih gospodarstvenikov, ki so svoje interese za poslovanje s slovenskimi podjetji združili pod okriljem Indijsko-slovenskega poslovnega foruma, vas Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Slovensko-indijski poslovni svet vljudno vabijo na dogodek: »Interaktivno srečanje z delegacijo indijskih poslovnežev na GZS«, ki bo v Ljubljani, na GZS Dimičeva 13, Dvorana B, v sredo, 3. septembra 2014, od 10.00 do 13.00.

Arhiv: Srečanje podjetnikov iz EU in JV Evrope

V sklopu programa EEN (Enterprise Europe Network) in v soorganizaciji Obrtno podjetniške zbornice ter zbornic in poslovno podpornih organizacij Slovenije, Avstrije, Nemčije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije ter Makedonije pripravljamo tradicionalna poslovna srečanja (B2B) podjetnikov iz EU in JV Evrope. Letošnji poslovni dogodek se bo odvil v času 47. Mednarodnega obrtnega sejma v Celju, in sicer v četrtek, 11. s eptembra 2014, ob 11. uri v Modri dvorani Celjskega sejma.

Arhiv: Pogovori z ekonomskim svetovalcem v Zagrebu

Z željo po krepitvi gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Hrvaško želimo od zainteresiranih slovenskih podjetij pridobiti informacije o njihovem poslovanju, načrtih in interesih na hrvaškem trgu. V ta namen v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije organiziramo individualne pogovore z mag. Jakobom Štunfom, ki bo v kratkem nastopil mandat ekonomskega svetovalca na Veleposlaništvu RS v Zagrebu. Pogovori bodo v sredo, 3. septembra 2014, med 9. in 17. uro v sejni sobi 1 (I. nadstropje) na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana.

Arhiv: Prepoved uvoza kmetijskih izdelkov v Rusijo

Rusija je 6. avgusta 2014 sprejela Odlok "O uvajanju določenih posebnih ekonomskih ukrepov za zagotavljanje varnosti Ruske federacije".

Arhiv: Jutranja kava z gostom na GZS: ZAE in PAKISTAN

ZDRUŽENI ARABSKI EMIRATI in PAKISTAN 19. avgust 2014, od 10.00 do 12.00 Ljubljana, GZS, Dimičeva 13, Poslovna oaza, 7. nadstropje Gostja jutranje kave na GZS bo Tooba Ghafur, Founder - Pakistan Change Initiative, ugledna in preko družinskih povezav vplivna poslovna ženska v Združenih arabskih emiratih in Pakistanu, razpeta med poslovanjem v Dubaju in London Cityju.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.