Novice


Arhiv: Poslovna sektorska delegacija pekovskih podjetij v Emilio Romagno in na EXPO Milano

Ljubljana, 26. oktober 2015 - Delegacija 8 predstavnikov pekovskih podjetij in ostalih povezanih dejavnosti se je udeležila tridnevnega strokovnega obiska regije Emilia Romagna in EXPO Milano 2015. Delegacijo so organizirali Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) in SPIRIT Slovenija v sodelovanju z regijo Emilia Romagna in ICE Ljubljana.

Arhiv: Uspešno mreženje s strokovnjaki za Bližnji vzhod

Ljubljana, 7. oktober 2015 – Interes za "Sredina GZS mreženja" se povečuje. Tokrat je bilo prisotnih skoraj 50 udeležencev, ki so imeli priložnost dobiti informacije o poslovanju na Bližnjem vzhodu.

Arhiv: NOVO: Kako uspešno poslovati na Bližnjem vzhodu

Center za mednarodno poslovanje pri GZS je izdal Priročnik Kako uspešno poslovati na Bližnjem vzhodu avtorja Gregorja Umka. Priročnik vsebuje predstavitev poslovnega in investicijskega okolja štirih bližnjevzhodnih držav: Savdske Arabije, Združenih arabskih emiratov, Katarja in Irana.

Arhiv: B2B srečanja z italijanskimi podjetniki iz Lombardije

V četrtek, 22. oktobra 2015, Agencija ICE Ljubljana, Oddelek Veleposlaništva Republike Italije za gospodarsko promocijo, skupaj s konzorcijem Consorzio Lavora e Produce in Gospodarsko zbornico Slovenije, organizira poslovna srečanja B2B s 6-imi italijanskimi podjetji iz regije Lombardija. Zastopani sektorji bodo: avtolaki in barve, hidravlični cilindri in agregati, električni sistemi in avtomatizacija, lesena vrata in okna, zunanja in bazenska razsvetljava, fitingi iz bakra in drugih materialov.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.