Novice


Arhiv: Kitajski in slovenski poslovneži o nadgradnji sodelovanja

Ljubljana, 16. julija 2015 – Na današnji kitajsko – slovenski poslovni konferenci v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) in Javne agencije Spirit Slovenija so kitajski poslovneži predstavili možnosti za skupno sodelovanje ter prikazali posebno ekonomsko cono Shahe.

Arhiv: Slovensko - slovaški poslovni forum

Veleposlaništvo RS v Bratislavi v sodelovanju z regionalno gospodarsko zbornico Košice in Vzhodno-slovaško investicijsko agencijo pripravlja Slovensko-slovaški poslovni forum Košice. Poslovni forum bo potekal 11. septembra 2015 v prostorih regionalne zbornice SOPK, Bačíkova 5, Košice in bo sestavni del širše akcije, imenovane Slovenski dnevi v Košicah.

Arhiv: Minister Erjavec o poslovanju z Rusijo

Ljubljana, 6. julij 2015 – Na Gospodarski zbornici Slovenije so se danes na tradicionalnem letnem srečanju z ministrom za zunanje zadeve RS Karlom Erjavcem sešli člani Slovensko – ruskega poslovnega sveta. Osrednji poudarek srečanja je bil pregled aktivnosti podjetij, ki sodelujejo z Rusko federacijo ter razprava o trenutnih razmerah na ruskem trgu.

Arhiv: B2B Matchmaking - IKT sejem na Koroškem 2015

Vabljeni na IKT sejem za južno Avstrijo in Alpe Adria regijo, kjer se bo na celovškem sejmišču v okviru projekta EEN 15. oktobra 2015 odvijal t. i. B2B Matchmaking dogodek.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.