Novice


Arhiv: Srečanje z generalnim direktorjem UNIDA

Slovenijo bo 8. in 9. aprila obiskal generalni direktor UNIDA (Organizacija Združenih narodov za industrijski razvoj) Li Yong.

V sklopu obiska v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije pripravljamo srečanje s predstavniki slovenskega gospodarstva, dejavnimi na področju (mednarodnih) razvojnih projektov, prenosa tehnologij in inovacij na področjih industrije, okolja, energetike, inženiringa in projektiranja.

Srečanje bo v torek, 8. aprila 2014, na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, od 16.30 do 18.00 v dvorani B, I. nadstropje.

Vabimo vas, da priložnost izkoristite za pridobitev informacij o možnostih vključevanja vaših kapacitet in izkušenj v pripravo in izvedbo mednarodnih razvojnih projektov, ki jih razpisuje in (so)financira Organizacija združenih narodov za industrijski razvoj (UNIDO). Njena polnopravna članica in donatorka je tudi Slovenija. Srečanje z visokim gostom iz Dunaja in predstavniki slovenskih vladnih institucij hkrati ponuja priložnost za predstavitev vaše usposobljenosti in interesa, da s pomočjo projektov UNIDO uresničite svoje poslovne ambicije tudi na mednarodnem trgu.

Pogovor z generalnim direktorjem UNIDA bo v angleškem jeziku. Vodil ga bo predsednik GZS, mag. Samo Hribar Milič.

Vabimo vas, da se srečanje udeležite in nas o tem obvestite s posredovanjem spletne prijavnice (spodaj). Število mest je omejeno. Kotizacije ni.

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.