Novice


Arhiv: Predsedniški forum na Bledu: Kako globalni smo?

»Dr. Pankaj Ghemawat, profesor globalne strategije na IESE Barcelona in eden izmed petdesetih vodilnih poslovnih mislecev na svetu, katerega knjiga World 3.0 je bila nagrajena z nagrado Thinkers50 Best Business Book Award, bo osrednji govornik na Predsedniškem forumu 15. novembra 2013 na IEDC-Poslovni šoli Bled.

Svoje predavanje z naslovom Kako globalni smo? bo morda začel z besedami: "Tu sem, da bi Vam povedal kako globalni smo, kako globalni nismo in zakaj je tako velikega pomena, da smo natančni pri teh trditvah." To je citat njegovega nastopa na TED Global 2012, ki si ga lahko ogledate in ugotovite, da smo na Bled spet povabili več kot zanimivega in aktualnega govornika. S pomočjo podatkov bo dokazal, da svet navsezadnje ni tako hiperpovezan, kot morda menimo.

Predsedniški Forum se bo začel na IEDC-Poslovni šoli Bled ob 9.30 uri s prihodom predsednika Republike Slovenije gospoda Boruta Pahorja, ki bo srečanje otvoril, sledilo bo predavanje ter sprejem okrog 14. ure. To bo priložnost, da se srečate s profesorjem Ghemawatom in z najvišjimi vodilnimi iz vse Evrope, saj je to največji letni dogodek pri nas, na katerem so že predavali Peter Drucker, Ichak Adizes, Hermann Simon, Stéphane Garelli, Manfred Kets de Vries, Fons Trompenaars, Henry Chesbrough.

BROŠURA

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.