Novice


Arhiv: Management forum za JV Evropo

Letošnji Management forum za JV Evropo bo potekal 30. in 31. maja 2013 na IEDC-Poslovni šoli Bled. Blejska poslovna šola dogodek z naslovom »Ali lahko voditelji v gospodarstvu poiščejo izhod iz evropske finančne krize in krize konkurenčnosti?« organizira v sodelovanju s Srbskim in Hrvaškim združenjem ekonomistov ter Inštitutom za Podonavsko regijo in Srednjo Evropo (IDM).

Management forum za JV Evropo 2013 in konferenca ELC se bo začela s predavanjem profesorjev voditeljstva Pierra Cassa in Paula Claudela, ki bosta v središče razprave postavila ključno voditeljsko vprašanje: Ali bomo probleme, s katerimi se srečujemo, le zakrpali, ali pa se bomo uspeli preroditi na način, ki bo omogočal nove in boljše načine delovanja? Posebej bosta poudarila pomen inovacij v voditeljstvu ter etično delovanje. Osrednjim temam bodo sledili paneli, na katerih bodo sodelovali govorniki / poslovni voditelji iz Slovenije, Srbije, Hrvaške, JV Evrope in EU, ki bodo predstavili svoje prakse in izkušnje s področja voditeljskih izzivov, podjetništva, vodenja inovacij, financiranja in doseganja rasti, odnosov med poslovnimi in vladnimi voditelji, korporativnega upravljanja in etike. Na posebnem panelu bodo predstavljeni tudi izzivi, s katerimi se srečujejo najbolj inovativna podjetja - t. i. skriti zmagovalci JV Evrope.

Kotizacija znaša 700 evrov + DDV. Za člane GZS, ki se prijavijo do 10. maja 2013, znaša kotizacija 560 evrov + DDV. Prijave (izpolnjeni obrazec) sprejema ga. Barbara Vilfan na e-naslov: barbara.vilfan@iedc.si.

Vljudno vabljeni!

PROGRAM

PRIJAVNICA


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.