Novice


Arhiv: Gospodarski forum in bilateralna srečanja na Madžarskem

Vabilo na gospodarski forum in bilateralna

srečanja podjetij v sklopu Srednjeevropske iniciative CEI

sreda, 10. april 2013, Budimpešta, Madžarska

Gospodarska zbornica Slovenije in Pomurska gospodarska zbornica vas v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Madžarske in madžarskim Ministrstvom za zunanje zadeve vabi na gospodarski forum in bilateralna srečanja podjetij v sklopu Srednjeevropske iniciative CEI (CEI Chamber Network Economic Forum and Brokerage Event), ki bo 10. aprila 2013 v Budimpešti.

Srednjeevropska iniciativa CEI je bila ustanovljena novembra leta 1989 v Budimpešti, kot prvi forum, ki je spodbujal regionalno sodelovanje med državami srednje in vzhodne Evrope. Trenutno je v okviru CEI osemnajst držav članic, s 1. januarjem 2013 pa je predsedovanje prevzela Madžarska. Eden izmed glavnih ciljev njenega predsedovanja je spodbujanje in oživljanje gospodarskega sodelovanja v regiji.

Forum bo omogočil vpogled v poslovno okolje držav članic CEI, v popoldanskem času pa bodo potekali bilateralni pogovori med predstavniki sodelujočih zbornic in podjetji. Dogodek bo potekal na otvoritveni dan sejma CONSTRUMA, na katerem bodo prisotna podjetja s področja gradbenega inženiringa, notranjega oblikovanja, urbanega razvoja, zelene tehnologije in energetske učinkovitosti. Udeleženci si bodo lahko ogledali tudi sejem.

Kotizacije ozirom vstopnine za udeležbo na forumu in obisku sejma ni.

Udeležbo na dogodku potrdite z izpolnjenim obrazcem Company profile, ki ga do 21. marca pošljite na elektronski naslov: ines.cigoja@gzs.si. Podrobnejši program gospodarskega foruma si lahko ogledate v priponki.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na e-naslovu: ines.cigoja@gzs.si ali telefonski številki: 01/58 98 164.

Vljudno vabljeni!


OSNUTEK PROGRAMA
COMPANY PROFILE (profil podjetja)


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.