Novice


Arhiv: Matching 2012 Milano (Italija), sejmišče Rho, 26. do 28. november 2012

Matching 2012

Milano (Italija), sejmišče Rho, 26. do 28. november 2012

 

Prijavljenih je že preko 860 italijanskih podjetij!

Že 8. leto zapored je na sejmišču Rho v Milanu organiziran Matching dogodek, namenjen podjetjem iz različnih dejavnosti.  Udeleženci imajo na srečanjupredvsem priložnost vzpostavljanja neposrednih kontaktov s potencialnimi poslovnimi partnerji ter ustvarjanja novih poslovnih odnosov in sodelovanja na mednarodni ravni, saj sodelujejo na vnaprej organiziranih bilateralnih srečanjih (B2B) na podlagi individualnih razporedov sestankov.


Kdo se lahko udeleži?

Letošnjega srečanja se v organizaciji Gospodarskega urada RS v Milanu in Gospodarske zbornice Slovenije lahko udeleži največ 6 slovenskih podjetij. Slovenska delegacija bo imela na sejmu svoj razstavni prostor, namenjen predvsem sestankom udeležencev.

Kako deluje?

Na osnovi izpolnjenega prijavnega obrazca (priloga) bo vsak udeleženec dobil geslo za dostop do podatkovne baze prijavljenih udeležencev, kjer si bo lahko izbral s kom se želi srečati. Na osnovi te izbire, bo oblikovan  individualni razpored sestankov, ki ga prejme udeleženec vnaprej.  Pri prijavi, organizaciji  sestankov in na samem srečanju bomo sodelovali tudi organizatorji.

Na naslovu www.e-matching.it (tudi angleška verzija) je možnost ogleda že prijavljenih udeležencev in potencialnih partnerjev za sestanke (išče se lahko po imenu podjetja, dejavnosti, želenega sodelovanja, številu zaposlenih, prometu, državah...)

Stroški
Zaradi visokih stroškov prijavnine* na dogodek, je potrebno plačati akontacijo (brez možnosti vračila ob neudeležbi iz kakršnega koli razloga). Kotizacija znaša 120 € za člane GZS, udeleženci plačajo sami pot in nastanitev. Za podjetja, ki niso člani GZS znaša kotizacija na podjetje 240 € (DDV vključen). Kotizacijo je potrebno kot akontacijo nakazati na Gospodarsko zbornico Slovenije TRR GZS 02924-0017841495, sklic 1510- 5111.

Kotizacija vključuje:

  • predstavitev podjetja na portalu dogodka
  • uporaba portala za dogovore za sestanke z drugimi podjetji
  • izdelava spiska sestankov
  • skupen razstavni prostor slovenskih podjetij z individualno mizo za sestanke
  • 3-dnevni vstop na sejmišče
  • podporo organizatorjev

Rok za prijavo

Zadnji rok za oddajo prijavnega obrazca in plačilo akontacije je: 25. september 2012.

Organizatorji in informacije ter zbiranje prijav:

Gospodarska zbornica Slovenije, Mojca Osojnik, T: 01 58 98 101, E: mojca.osojnik@gzs.si
Gospodarski  urad RS v Milanu,Rok Oppelt , T: +39 02 294 05 910, E: rok.oppelt@gov.si

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.