Novice


Arhiv: Seminar »Opravljanje dejavnosti v tujini – ITALIJA«

Odločitev za sodelovanje s poslovnimi partnerji v tujini ne zahteva samo dobre ideje, inovativnega produkta ali ugodne ponudbe. Še bolj kot to sta pomembni pravna varnost ter izbira dobrega in zanesljivega poslovnega partnerja ter poznavanje poslovnega okolja.

Gospodarska zbornica Slovenije 20. novembra 2012 organizira delavnico na temo opravljanja dejavnosti v Italiji. Na delavnici boste izvedeli, kako se načelo prostega pretoka nanaša na izvajanje storitev: kdaj gre za napotitev delavcev v tujino, kakšno pogodbo o napotitvi skleniti z napotenim delavcem, kako je z obdavčitvijo in socialno varnostjo napotenih delavcev ter kakšne pogoje mora izpolnjevati delodajalec, izvajalec storitev v Italiji. Udeleženci bodo prejeli napotke, katere dokumente potrebujejo in na koga naj se obrnejo v postopkih napotitve delavcev na delo. Odgovorili bomo tudi na vprašanja, kdaj in pod kakšnimi pogoji odpreti podružnico v Italiji in postopke čezmejne izvršbe.

Kotizacija za udeležbo na seminarju in gradiva znaša za člane GZS 40 € (DDV je vključen) za posameznega prijavljenega udeleženca, za nečlane pa 120 € (DDV je vključen).

Informacije in predhodne prijave: mojca.osojnik@gzs.si.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.