Novice


Arhiv: Vabilo podjetjem za indijski trg

Individualni pogovori z direktorjem Evropskega poslovnega in tehnološkega centra v Indiji (EBTC)[1] (Ljubljana, 20. september 2012)

Slovenska podjetja ter znanstvene in raziskovalne inštitute s področij energije, okolja, biotehnologije in transporta, ki strateško načrtujejo vstopiti na ta trg ali želijo širiti obstoječe dejavnosti na obravnavanem trgu, vljudno vabimo, da se udeležijo 1 na 1 razgovorov z direktorjem EBTCja, Poul-om  V. Jensen-om. Razgovori bodo potekali ob robu dogodka»Dan internacionalizacije na GZS«, in sicer 20. septembra 2012 od 12.30. ure dalje na sedežu GZS, Dimičeva 13 v Ljubljani. Delovni jezik bo angleščina.

Interes za 1 na 1 razgovor sporočite preko izpolnjenega priloženega predstavitvenega obrazca na naslov: natasa.turk@gzs.si, najkasneje do 13. septembra 2012. Prijavljenim bomo v roku dveh delovnih dni sporočili termin in možnost srečanja. Za dodatne informacije smo vam na razpolago na T: 01 58 98 152 (Nataša Turk) ali na e-naslovu: natasa.turk@gzs.si.

Vljudno vabljeni!

Direktor EBTCja, Poul V. Jensen se odlikuje se z bogatimi mednarodnimi poslovnimi izkušnjami v Indiji, Avstraliji, Novi Zelandiji, Nemčiji in na Danskem na področju logistike, infrastrkture in tehnologije. Je diplomant danske Copenhagen Business School in magister poslovnih ved angleške CASS Business School, London.

Celoten življenjepis je v priloženem dokumentu. 

______________________

1 EBTC je program, ki ga sofinancira Evropska Unija in koordinira EUROCHAMBERS - združenje evropskih gospodarskih zbornic.

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.