Novice


Arhiv: Individualni pogovori s predstavnico podjetja Brazil Global

  BRAZILIJA - Individualni pogovori s predstavnico podjetja Brazil Global

20. september 2012 ob 12.30 uri, Gospodarska zbornica Slovenije

Ustanoviteljica podjetja Brazil Global, Hildete de Moraes Vodopives, je raziskovalka in predavateljica na Univerzi Sorbona v Parizu, kjer predava o globalizaciji, internacionalizaciji brazilskih podjetij in strategijah globalnega marketinga. V preteklosti je raziskovala in pisala o medkulturnem menedžmentu, pogajanjih in zgodovini ekonomije, danes pa med drugim koordinira tudi dve delovni skupini na Univerzi Harvard. Za tuje vlagatelje oziroma podjetja je večkrat organizirala poslovna srečanja z brazilskimi podjetji, kot so Petrobras, Vale, Embraer, Gerdau, Bradesco in drugimi.

Slovenskim podjetjem, ki že poslujete ali nameravate vstopiti na brazilski trg, želimo omogočiti dostop do dodatnih informacij o poslovanju na tem trgu, zato vas vabimo na individualne pogovore s predstavnico podjetja Brazil Global, ki bodo 20. septembra 2012 od 12.30. ure dalje na Gospodarski zbornici Slovenije, sejna soba 1 / prvo nadstropje.

Kotizacija za udeležbo na bilateralnih razgovorih znaša 120 evrov za posameznega prijavljenega udeleženca (DDV je vključen v ceno), za člane GZS kotizacije ni (DDV je vključen v ceno). Kotizacija se plača ob prijavi na TRR GZS 02924-0017841495, sklic 1510-140.

Prosimo, da interes za razgovor (potekal bo v angleškem ali portugalskem ali francoskem jeziku) posredujete preko spletne prijave (spodaj) najkasneje do petka, 14. septembra 2012. Število prostih mest je omejeno.

Urnik srečanj vam bomo posredovali najkasneje dan pred dogodkom.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na e-naslovu: masa.repez@gzs.si.  

Vljudno vabljeni!


ŽIVLJENJEPIS


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.