Novice


Arhiv: Delavnica: ključne kompetence na slovenskem in nemškem trgu

Gospodarska zbornica Slovenije in Pro-Eco d.o.o. vas vabita na brezplačno delavnico s slovenskimi in nemškimi strokovnjaki, ki bo 18.9.2012 med 9.00 in 13.00 uro na Gospodarski zbornici Slovenije.

Študija identifikacije ključnih strokovnih kompetenc za podjetnike je pokazala, da so med slovenskimi podjetniki najpomembnejše spretnosti sposobnost odločanja, zvestoba in celostno razmišljanje, medtem ko je za nemške podjetnike pomembna inovativnost in ustvarjalnost ter odprtost do sprememb.

Novi moduli z najpomembnejšimi podjetniškimi kompetencami za različne evropske trge, bodo javnosti prvič predstavljeni na zaključni konferenci projekta UNIKOM http://www.pro-eco.si/unikom/index.php, ki bo 18. 9. 2012 na Gospodarski zbornici Slovenije. Cilj enodnevne konference je module predstaviti v praksi z možnostjo posvetovanja s tujimi in domačimi strokovnjaki.

PROGRAM

Prvi dve uri konference (9.00 - 11.00) s predstavitvijo ključnih kompetenc s slovenskimi in nemškimi strokovnjaki ter partnerji iz Litve, Latvije in Bolgarije bosta potekali v angleškem jeziku, v drugem delu (11.00 - 13.00) pa se bomo posvetili praktični uporabi kompetenc v slovenskem jeziku s slovenskim predavateljem.

Konferenca bo za udeležence brezplačna, vendar je potrebna vnaprejšnja prijava na info@pro-eco.si do vključno 14. 9. 2012 z naslednjimi podatki: Ime, Priimek, Podjetje/Status, E-mail.

Vljudno vabljeni! 

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.