Novice


Arhiv: Delavnica in srečanje s češkimi podjetji na MOS-u

VABILO

slovenskim podjetjem na delavnico in srečanja s predstavniki čeških podjetij v času Celjskega sejma MOS v ponedeljek, 17. septembra 2012, ob 13. uri

Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo Češke republike v Sloveniji vabita predstavnike slovenskih podjetij na delavnico in B2B srečanje o možnostih sodelovanja s češkimi podjetji na področju metalurgije, livarstva, strojništva in ostalih povezanih panog.

Delavnica, kateri bodo sledili tudi individualni razgovori s predstavniki čeških podjetij, bo v ponedeljek 17. septembra 2012, od 13. ure dalje v okviru Celjskega sejma v prostorih uprave sejma, Dečkova ul. 1, Celje.

Prijave za poslovni dogodek, ki je brezplačen in bo potekal v angleškem jeziku, sprejema Dagmar Sekotova iz Ekonomsko poslovnega oddelka Veleposlaništva Češke republike, tel: 01 420 24 59 ali 041 679 104, e-pošta: dagmar_sekotova@mzv.cz najkasneje do 6. septembra.

V prilogah se nahajajo vabilo in seznam z opisom dejavnosti čeških podjetij, ki se bodo udeležila delavnice in poslovnih razgovorov, ter seznam čeških razstavljavcev v okviru Celjskega sejma, ki pričakujejo vaš obisk.

VABILO
SEZNAM ČEŠKIH RAZSTAVLJAVCEV


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.