Novice


Arhiv: Možnosti poslovanja med Slovenijo in Iranom

Po junijskem obisku gospodarske delegacije v Teheranu in Rashtu Gospodarska zbornica Slovenije in Poslovni klub Slovenija – Iran vljudno vabita predstavnike slovenskih podjetij, da se udeležijo delovnega srečanja (»follow-up« sestanka) na temo: 

 

»Priložnosti in ovire pri poslovanju med Slovenijo in Iranom«,

ki bo v torek, 4. septembra 2012, na GZS, dvorana C v I. nadstropju od 9. do 11. ure.

Velika večina slovenskih izvoznikov v Iran se srečuje z izzivi pri poslovanju s to državo, proti kateri so bile nedavno sprejete še dodatne omejitve mednarodne skupnosti. Na srečanju bomo po vrnitvi iz Irana udeležencem podali informacije o poslovnih priložnostih, predstavniki podjetij, ki so že prisotni na iranskem trgu, bodo spregovorili o pasteh poslovanja z Iranom, podana bo podrobnejša informacija o potrebnih dokumentih / certifikatih pri izvozu v Iran.

Delovno srečanje je namenjeno odkritemu pogovoru in delitvi izkušenj glede navedenih tem med tistimi, ki ste dnevno vpeti v poslovanje s tem trgom, oziroma tistimi, ki šele razmišljate o vstopu na ta trg.

Verjamemo, da bo tovrstno srečanje lahko zanimivo za vas in vas vabimo, da se ga udeležite. Prosimo, da udeležbo potrdite po elektronski pošti na naslov: cemp@gzs.si. Za več informacij vam je na voljo Aleš Cantarutti po telefonu: 01 5898 162 ali elektronski pošti: ales.cantarutti@gzs.si.

 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.