Novice


Arhiv: Konferenca Unitarni patent




Napovedujemo konferenco v organizaciji EPO in URSIL: 

The Patent package and expected benefits for users 

 GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, 3.6.2014 ob 9.00
Dvorana A, 1. nadstropje

V prihodnjem letu bo zaživel unitarni patent - evropski patent z enotnim učinkom. Gre za korenito spremembo patentnega sistema in z njim za spremembo poslovnega okolja v večini držav članic EU.

Da bi prihajajoče spremembe čim bolj približali uporabnikom in hkrati pridobili vaše videnje in razmišljanja o tej tematiki, vas vabimo na seminar o unitarnem patentu za uporabnike z naslovom »The Patent Package and Expected Benefits for Users«, ki ga organizirata Urad RS za intelektualno lastnino in Evropski patentni urad ob podpori Gospodarske zbornice Slovenije.

Dogodek bo priložnost za predstavnike slovenskega gospodarstva, da izrazite svoje poglede in morebitne pomisleke, hkrati pa tudi priložnost, da se seznanite o novostih, ki jih prinaša unitarni patent in z njim enotno evropsko patentno sodišče, neposredno od ključnih strokovnjakov Evropskega patentnega urada in drugih evropskih institucij, ki so in še vedno aktivno sodelujejo v procesih uvajanja tega novega instrumenta v evropsko poslovno okolje.

V razpravi bodo sodelovali predstavniki slovenskih podjetij ter predstavniki pisarne za prenos tehnologije TehnoCenter Maribor, Gospodarske zbornice Slovenije, slovenskih in evropskih patentnih zastopnikov in Direktorata za notranji trg Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Dodatne informacije: g. Klemen Grošelj (URSIL) in ga. Simona Rataj (GZS)

Vabilo >>>

Program >>>


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.