Novice


Arhiv: Mednarodno poslovno srečanje v Pulju

                                                                   

MEDNARODNO POSLOVNO SREČANJE

v okviru sejma Pula Boat Fair 2014, 15. - 18. oktober 2014

V sklopu programa EEN (Enterprise Europe Network) in v soorganizaciji Hrvaške gospodarske zbornice (HGK), Gospodarske zbornice Slovenije in ostalih zbornic ter poslovno podpornih organizacij Hrvaške, Slovenije in Italije vabimo zainteresirana slovenska podjetja s področja navtike, da se udeležijo poslovnih srečanj (B2B) v okviru 5. mednarodnega sejma ladijske opreme »Pula Boat Fair 2014« v Puli.

Poslovna srečanja bodo v četrtek, 16. oktobra 2014, ob 10. uri v marini »Veruda«, Pulj.

K udeležbi in navezavi novih poslovnih stikov vabimo slovenska podjetja, dejavna na področju navtike in z njo povezanih dejavnosti:

  • ladjedelništvo,
  • ladijska oprema,
  • kovinska predelava,
  • obnovljivi viri energije,
  • strojegradnja in projektiranje,
  • plastika,
  • storitve,
  • ostalo.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vsi udeleženci pa se morajo registrirati z elektronsko prijavnico na spletni povezavi: http://pulaboat.talkb2b.net/hr. Na ogled je že dostopen seznam do sedaj prijavljenih podjetij, glavni organizator pa vas bo po elektronski pošti obvestil o začetku »rezervacij« za individualne pogovore (»matchmaking«) s potencialnimi partnerji.

Končni rok za prijavo je 3. oktober 2014.

Vljudno vabljeni.

* * *

Glavni organizator HGK – Županijska komora Pula ponuja zainteresiranim slovenskim podjetjem tudi možnost uporabe brezplačnega razstavnega prostora na sejmu, ki se bo odvijal med 15. in 18. oktobrom 2014. V primeru interesa vsaj treh slovenskih podjetij je na voljo brezplačna skupinska stojnica v izmeri 12 m2 s pripadajočo opremo (info pult, miza, 4 stoli, standardni napis, pregradna stena).

V primeru interesa za razstavljanje, se lahko obrnete na Mateja Roglja (GZS), E: matej.rogelj@gzs.si (T: 01/50 98 159) ali Denisa Hrelja (HGK), E: dhrelja@hgk.hr (T: +385 52 378 103).

 

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.