Novice


Arhiv: Slovenska podjetja vabljena na INDIASOFT 2015

    

Indijski svet za promocijo izvoza elektronike in računalniške programske opreme - ESC prireja letno srečanje indijske IT industrije v okviru INDIASOFT 2015, ki bo 12. in 13. februarja 2015 v New Delhiju.

Po pričakovanjih organizatorja se bo v okviru dogodka predstavilo 150 vodilnih indijskih podjetij s področja informacijske tehnologije.

Organizator vljudno vabi slovenska podjetja, ki so pristni uvozniki programske opreme in tista, ki iščejo skupna partnerstva, povezave in možnosti zunanjega izvajanja informatike, da se dogodka udeležijo. Največ desetim, s strani organizatorja izbranim podjetjem iz Slovenije, organizator dogodka nudi pokritje stroškov letalske vozovnice v ekonomskem razredu. Podrobnosti so v prilogi »Vabilo organizatorja INDIA SOFT 2015«.

Podjetja, ki imajo resničen interes za udeležbo na INDIASOFT 2015 in hkrati izpolnjujejo navedene kriterije za udeležbo, prosimo, da interes za udeležbo na INDIASOFT 2015 sporočijo preko natančno izpolnjenega prijavnega obrazca, najkasneje do 29. julija 2014, na e-naslov: natasa.turk@gzs.si.

Priloge:

 

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.