Novice


Arhiv: AVSTRIJA – odskočna deska za internacionalizacijo vašega podjetja

 Spoštovani!

Avstrija postaja čedalje bolj privlačna za tuje vlagatelje. Dober splošni gospodarski razvoj, politična stabilnost, dobro vzpostavljena struktura finančnih storitev, visoka kupna moč in pravni okvir so odlični pogoji za ustanovitev podjetja v Avstriji. Z namenom posredovati čim več informacij o ugodnostih, ki jih nudi Avstrija pri ustanavljanju tujih podjetij, organiziramo skupaj z ABA Invest in Austria (Agencija za pospeševanje tujih investicij v Avstriji) poslovno – informacijski seminar, ter predstavitev prednosti in postopkov ustanavljanja podjetja v Avstriji.

 

OKVIRNI PROGRAM:

09.30 – 10.00 

Registracija udeležencev (pred dvorano B)

10.00  – 10.10

Uvodni pozdrav

10.10 – 10.30 

Avstrija –odskočna deska za internacionalizacijo vašega podjetja  (mag. Gerlinde Gahleitner, direktorica za področje Južna Evropa pri ABA Austria)

  • značilnosti in stabilnost trga,
  • poslovni običaji,
  • davki,
  • pravni pogoji in subvencioniranje

10.30 – 11.00 

Primeri dobre prakse – uspešno poslovanje slovenskih podjetij (s področja trgovine in proizvodnje) v Avstriji (mag. Miran Breznik, svetovalec za  Slovenijo in Italijo pri ABA Austria)

11.00 – 11.30 

Vprašanja in odgovori 

Vabimo vas, da se udeležite dogodka in pogovorov in se tako iz prve roke seznanite s poslovnim okoljem in priložnostmi v Avstriji. Prijave sprejemamo preko spodnje spletne prijavnice.

Za dodatne informacije: ines.cigoja@gzs.si, T: 58 98 164

Kotizacije ni

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.