Novice


Arhiv: Veleposlaniki na GZS

 

Gospodarska zbornica Slovenije je konec januarja tradicionalno organizirala sprejem za predstavnike tujih veleposlaništev, akreditiranih za našo državo.
 

 
                mag. Samo Hribar Milič, GZS                                          visoki gostje

Poleg štiridesetih tujih veleposlanikov in ekonomskih svetovalcev se je srečanja udeležilo tudi okoli petdeset predstavnikov slovenskega gospodarstva. Predsednik GZS mag. Samo Hribar Milič se je v uvodnem nagovoru navzočim zahvalil za preteklo sodelovanje, hkrati pa predstavil želje in pričakovanja slovenskega gospodarstva v letošnjem letu. Svetovalec predsednika GZS Goran Novkovič pa je visokim gostom predstavil vlogo in delovanje GZS v preteklem letu, pa tudi nekatere ključne izzive, s katerimi se bo GZS predvidoma srečala letos.


                     Aleš Cantarutti, GZS                                          kulturni program

Predsednik podjetja Kolektor Group ter predsednik Skupščine GZS Stojan Petrič in Direktor Centra za mednarodno poslovanje pri GZS Aleš Cantarutti sta ob zaključku srečanja izpostavila program internacionalizacije slovenskega gospodarstva (Go International Slovenia), ki nedvomno igra pomembno vlogo pri prodoru in uveljavljanju slovenskih podjetij na tujih trgih – tudi v sodelovanju in ob pomoči tujih diplomatov.

 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.