Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija v Italijo

Iščete zastopnika za italijanski trg?

Pridružite se nam pri skupnem nastopu slovenskih podjetij v Milanu

FORUM AGENTI MILANO  29. in 30 november 2013, Milano - Italija

Samo še mesec dni nas loči do poslovnega dogodka, ki je namenjen tujim podjetjem, ki želijo na italijanskem trgu najti agenta, zastopnika ali posrednika. Dogodek, ki ga organizirajo Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico, Veleposlaništvom RS v Rimu in Gospodarskim uradom RS v Milanu.

Poslovni dogodek je namenjen tujim podjetjem, ne glede na vrsto izdelkov ali storitev, ki jih želijo ponuditi italijanskemu trgu. Italijanski organizatorji pričakujejo, da se bo dogodka udeležilo približno 250 tujih podjetij iz več kot šestih držav, ki se bodo imela priložnost srečati s približno 5000 italijanskimi agenti in zastopniki.

 

Slovenska podjetja se bodo lahko predstavila v okviru skupnega slovenskega razstavnega prostora, kjer bo imelo vsako prijavljeno podjetje svoj prostor za individualne sestanke ter razstavljanje manjših izdelkov in predstavitvenih materialov. Na ta način je udeležba za naša podjetja cenovno ugodnejša saj je najem prostora sofinanciran in znaša polovico cene, kot če bi se podjetja želela dogodka udeležiti samostojno. Preostalo polovico stroškov v višini 600,00 + DDV krijejo podjetja sama.  V ceno je vključen najem in osnovna oprema razstavnega prostora, objava poslovnega interesa na zaprtih internet straneh vseh udeležencev (osnova za pripravo sestankov in razgovorov), vpis v sejemski katalog ter ostali stroški organizatorjev dogodka.

Ostale stroške udeležbe v poslovni delegaciji (prevozi in hotelske namestitve in morebitni drugi dodatni stroški) krijejo udeleženci sami, pri čemer pa bodo italijanski organizatorji omogočili cenejše prenočevanje v izbranih hotelih.

Vabimo vsa zainteresirana slovenska podjetja, da nam čim prej sporočijo svoj interes za udeležbo v okviru poslovnega dogodka Forum agenti Milano, in si tako pravočasno zagotovijo zadostno  število in primerne kontakte za uspešen prodor na italijanski trg.

Dodatne informacije: Marko Jare , tel. 01/5898 158, e-pošta: marko.jare@gzs.si.

Avtor: Center za mednarodno poslovanje pri GZS

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.