Novice


Arhiv: Matching 2013 & Forum Agenti Milano

Z željo, da bi vam predstavili dva poslovna dogodka v Milanu, ki vam lahko pomagata vzpostaviti nove poslovne kontakte in priložnosti pri poslovanju z Italijo ter tudi širšo evropsko in svetovno regijo, vas vabimo, da se nam pridružite v petek 27. septembra 2013, ob 10.00 na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani, Dimičeva ul. 13, Sejna soba C, 1. nadstropje.

Skupaj z italijanskimi organizatorji in Gospodarskim uradom RS iz Milana bomo podrobno predstavili namen posameznih dogodkov v novembru in pogoje za udeležbo slovenskih podjetij, svoje izkušnje iz preteklih dogodkov pa bodo predstavili tudi nekateri slovenski gospodarstveniki. Udeležba na predstavitvi poslovnih dogodkov v Milanu je brezplačna. Število udeležencev je omejeno, zato vas prosimo, da nam čim prej pošljete izpolnjene elektronske prijavnice (spodaj).

Dodatne informacije: Marko Jare , tel. 01/5898 158, e-pošta: marko.jare@gzs.si.

Opis dogodkov:

  • Matching 2013 (Razstavišče Rho – Milano, 25. – 27. november 2013)

Z namenom krepitve internacionalizacije podjetij že nekaj let poteka sejem Matching, ki se vsako leto odvija med 25. in 27. novembrom v Milanu na gospodarskem razstavišču Rho. Osnovni cilj tega dogodka je ustvarjanje novih poslovnih kontaktov za skupno sodelovanje v različnih oblikah: od izmenjave izkušenj, prenosa tehnologij, skupnih vlaganj do skupnega nastopa na tretjih trgih. Pomemben poudarek Matchinga 2013 bo dan internacionalizacije,saj bodo po pričakovanju organizatorjev na sejmuprisotni predstavniki podjetij iz več kot 35 držav (Brazilija, Kitajska, Rusija, Indonezija, Libija, Zalivske države, Turčija, JAR, ZDA, Poljska, itd.).

  • Forum Agenti Milano (Fiera MilanoCity – Milano, 29. in 30. november 2013)

Potem ko so Gospodarska zbornica Slovenije, Veleposlaništvo RS v Rimu ter Gospodarski urad RS v Milanu uspešno izvedli obisk predstavnikov slovenskih podjetij v Rimu v začetku letošnjega maja, bo podoben dogodek pod imenom Forum Agenti Milano potekal na razstavišču v Milanu 29. in 30. novembra letos. Ta dvodnevni dogodek je namenjen vzpostavljanju neposrednih kontaktov med tujimi ponudniki izdelkov in storitev, ki iščejo zastopnike in agente za vstop na italijanski trg. Po pričakovanjih organizatorjev naj bi se z okoli 5.000 agenti in zastopniki srečalo približno 250 podjetij (od tega 90 iz šestih držav izven Italije).

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.