Novice


Arhiv: Srečanje s častnima konzuloma RS v Kanadi

V okviru priprav na obisk slovenske gospodarske delegacije v Kanadi vabimo vse zainteresirane predstavnike slovenskega gospodarstva na predstavitev možnosti za gospodarsko in trgovinsko sodelovanje s to državo.

Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija RS za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT) ter Ministrstvo za zunanje zadeve RS v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Ottawi, Konzulatom RS v Torontu ter nekaterimi kanadskimi organizacijami in institucijami organizirajo med 14. in 20. novembrom letos obisk slovenske gospodarske delegacije v Toronto in njegovo okolico.

Čeprav bo obisk delegacije v času dveh poslovnih dogodkov v Torontu (sejma prehrambnih izdelkov in pijač Gourmet Food & Wine Expo Toronto (14 - 17. november) in energetske konference APPrO 2013 (19. – 20. november)), pa so v delegacijo vabljena vsa podjetja, ki želijo širiti svoje poslovanje v Kanado, ne glede na osnovno dejavnost, saj bomo poskrbeli za vsa prijavljena podjetja.

V okviru priprav na načrtovani obisk v Kanadi bo na Gospodarski zbornici Slovenije potekalo delovno srečanje z častnima konzuloma RS v Kanadi: Ginette Gagne Koch iz New Brunswicka in Johnom Domo iz Toronta, ki bo tudi aktivno sodelovalpri pripravah in izvedbi obiska v Kanadi.

Na poslovnem dogodku, ki bo v prostorih GZS v torek, 24. septembra, med 9.00 in 11.00 v dvorani E v medetaži, bodo predstavljeni pogledi in izkušnje obeh gostov iz Kanade, svojo prisotnost na dogodku pa so napovedali tudi predstavniki Veleposlaništva Kanade iz Budimpešte.

Vsekakor dovolj velik razlog, da se poslovnega dogodka udeležite, še posebej če bi se želeli pridružiti gospodarski novembrski delegaciji v Kanado.Število udeležencevposlovnega srečanja je omejeno, zato vas prosimo, da nam svojo elektronsko prijavo pošljete čim prej – najkasneje do petka, 20. septembra.

Dodatne informacije: Center za mednarodno poslovanje pri GZS, Marko Jare, T: 01 5898 158, E: marko.jare@gzs.si.

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.