Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija v Jordanijo

JORDANIJA
Amman, Akaba 23. - 25. marec 2015

Vljudno vabljeni k udeležbi v slovenski gospodarski delegaciji v Jordanijo, ki jo organizira Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Amman Chamber of Commerce.

Za udeležence delegacije bodo v okviru jordansko-slovenskega poslovnega foruma organizirana izbrana B2B srečanja ter ogled prostotrgovinske cone Aquaba.

OKVIRNI PROGRAM OBISKA

 

Datum

Aktivnost

23. marec 2015

Prihod v Jordanijo

24. marec 2015

Jordansko – slovenski poslovni forum
Organizirana B2B srečanja

25. marec 2015

Ogled prostotrgovinske cone Aquaba
B2B srečanja v individualni organizaciji

Odhod iz Jordanije

 

OKVIRNI STROŠKI OBISKA

Kotizacija za udeležbo v delegaciji in organizacijo B2B srečanj za člane GZS znaša 200,00 evrov (DDV je vključen v ceno), za nečlane pa 400 evrov (DDV je vključen v ceno). Račun za plačilo kotizacije vam bo organizator posredoval ob zaključku sprejemanja prijav.

Stroške udeležbe v poslovni delegaciji (prevozi in hotelske namestitve) krijejo udeleženci sami. V kolikor želite potovati v skupini, vam lahko na vašo željo po zaključku roka za prijave posredujemo informativni paket potovalnega aranžmaja agencije HRG.

PRIJAVA IN DODATNE INFORMACIJE

Udeležbo v delegaciji potrdite z izpolnjenim prijavnim obrazcem po e-pošti na naslov: natasa.turk@gzs.si najkasneje do 3. februarja 2015. Za dodatne informacije o organizaciji obiska smo vam na razpolago na Gospodarski zbornici Slovenije, T: 01/58 98 152, Nataša Turk.

PRIJAVNI OBRAZEC


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.