Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija v Italijo

GOSPODARSKA DELEGACIJA V ITALIJO
FORUM AGENTI MILANO, 28. in 29. november 2014

Javna agencija SPIRIT Slovenija inMinistrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Veleposlaništvom RS v Rimu in Gospodarskim uradom RS v Milanu vabimo vsa slovenska podjetja iz različnih panog (ne glede na vrsto izdelkov in storitev) in podjetja, ki so zainteresirana za vstop na italijanski, španski in francoski trg preko agentov in zastopnikov ter sodelovanje z italijanskimi in drugimi evropskimi partnerji, da se udeležijo mednarodnega dogodka Forum agenti Milano 2014.

Dvodnevni poslovni dogodek Forum Agenti Milano (28 in 29. november 2014) je namenjen vzpostavljanju neposrednih kontaktov med tujimi ponudniki izdelkov in storitev, ki iščejo zastopnike in agente za vstop na italijanske in druge tuje trge. Glede na pričakovanja italijanskih organizatorjev se bo dogodka udeležilo preko 400 italijanskih in tujih podjetij, ki se bodo imela priložnost srečati z okoli 7.000 agenti in zastopniki iz Italije, letos pa tudi prvič s francoskimi, španskimiin slovenskimiposredniki in agenti.

Sam dogodek in srečanja z agenti in zastopniki bodo potekala v okviru slovenskega skupnega nastopa, v okviru katerega bo imelo vsako prijavljeno podjetje svoj prostor za individualne sestanke ter razstavljanje manjših izdelkov in predstavitvenih materialov.

V primeru zadostnega števila prijavljenih slovenskih podjetij SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije v okviru Foruma agenti Milano 2014 zagotavljajo najem nacionalne stojnice oz. strošek udeležbe organizatorjev na Forum agenti Milano v višini 50 odstotkov, medtem ko preostalo polovico stroškov najema razstavnega prostora in stroške udeležbe organizatorjev sorazmerno krijejo podjetja sama.

Na osnovi potrjene prijave s strani italijanskih organizatorjev bo moralo vsako prijavljeno podjetje poravnati sorazmerni strošek razstavnega prostora in stroške udeležbe organizatorjev pred udeležbo na poslovnem dogodku, ki bo obračunan glede na število vseh prijavljenih podjetij.

Ostale stroške udeležbe v poslovni delegaciji (prevozi in hotelske namestitve in drugi dodatni stroški) krijejo udeleženci sami.

Prosimo, da svoj interes za udeležbo na Forumu agenti Milano 2014 potrdite čim prej prekoelektronske aplikacije italijanskih organizatorjev: http://www.forumagenti.it/en/iscrizione-azienda/milano/Slovenia.

Število udeležencev v delegaciji je omejeno! Prijave sprejemamo le do zasedenosti razpoložljivih prostih mest.

Podrobnosti o dogodku Forum Agenti Milano 2014 se nahajajo na internet strani http://www.forumagenti.it/it/Forum-Agenti-Milano.

Dodatne informacije: Marko Jare, GZS, tel: 01 5898 158, e-pošta:marko.jare@gzs.si.

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.